fbpx Skip to content

Múlt héten írtam, hogy elég komoly akciók vannak még mindig az APR-eknél, azonban most mindez bővült egy újabb iPad akcióval.

banner-2x

Tehát amennyiben lecserélnéd használd iPaded vagy adott esetben hibás, törött iPad helyett vásárolnál egy vadi újat, érdemes ezt az akciót kihasználni. Eléggé megoszlanak az emberek főleg az A kategória miatt, az kevésbé “éri meg”. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ha esetleg a többi kategóriába esik bele a készüléked, esetleg leejtetted, mindenképp érdemes elgondolkozni. Mert ugyan ha elviszed egy szervizbe és megcsinálják, olcsóbban kijössz, azonban az utángyártott lesz, újra lesz ragasztva, nem lesz garanciális és persze közel sem lesz új. Úgy gondolom bizonyos esetekben például iPad 1 tulajdonosoknak igazán jó deal lehet, erről Handrás is írt a blogján:

A Mac-es PC beszámítós akció sikerén felbuzdulva, most megcsináljuk ezt iPadre is, viszont nem PC-t számítunk be, hanem iPadet az iPadbe. Remélem sokaknak tetszeni fog ez az akció! Jó lehetőség lehet ez azoknak, akik szeretnék lecserélni az iPad 1, vagy iPad 2 készüléküket, egy Retinás iPadre, vagy iPad minire, de nem akarnak vesződni a használtpiacon az iPadek értékesítésével.

A lenti táblázattól nem kell megijedni, könnyedén kiválasztható, hogy az adott használt iPad mennyit ér. Először meg kell keresni bal oldalt, hogy melyik típusú iPadünk van, aztán kiválasztani, hogy melyik kategóriába tartozik. Például: van egy hibátlan iPad 2-esünk, akkor az az “A” kategóriába tartozik, és 50 000 forintot ér. Ugyanez sérült hátlappal “B” kategória 40 000 forintot ér, és így tovább.

Bővebb információkért kattints az alábbi táblázatra:

Screen-Shot-2013-05-23-at-1.41.02-PM

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ez mekkora rablás 😀


Add a Comment