fbpx Skip to content

Az App Store App of the Week akciójának keretében mostanában jobbnál jobb programokat/játékokat tölthetünk le ingyenesen. Az e heti játék sem kivétel a minőségiek alól, hiszen az autóversenyzős játékok egyik királyát, az Asphalt 7: Heat-et tölthetjük most le ingyen.

asphalt7

Az Asphalt 7-ben több mint 60 különböző autóval róhatjuk a kilométereket a Föld 15 különböző városának utcáin. Olyan, igazán nagy nevű autógyárak fenevadjaival is versenybe szállhatunk, mint például az Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, de emellett a nem luxus márkák is képviseltetik magukat.

A játék nagy meglepetése, hogy a kocsik közt helyet kapott a legendás DeLorean is, aminek turbózott változatával Marty McFly a Vissza a jövőbe trilógiában időutazik.

A játék grafikája szemet gyönyörködtető, érdemes letölteni és ráadásul többjátékos módot is tartalmaz, így a barátainknak is megmutathatjuk vezetési tudásunkat. Figyelem, a Szifon.com semmilyen felelősséget nem vállal az Asphalt 7: Heat-ben szerzett vezetési tudás való életben való kamatoztatásából eredő károkért! 😉

Tankoljatok fel a játékkal és irány a versenypálya!

[appstore id=”462694916″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. háááááááááááát RR3 után nem hiszem, h újra ezzel játszanék.. 😀

  2. Ami szar, az ingyen is szar.

  3. RR 3 is better :))

  4. Ugy remlik egy fel kor utan en is toroltem anno.. pedig penzert vettem meg 🙂

  5. @dnp: kis burzsoa 🙂

  6. @draft: Te kis áruló 🙂

  7. mondja már meg valaki légyszi, hogy hány gigát rak fel, mert nálam 2,4 giga szabadhelyre is azt mondja, hogy kevés neki…

  8. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ez mikor ingyenes?
    Mert az van írva, hogy ezen a héten ingyenes, de most néztem az AppStore-ban, hogy marhára nem ingyenes.
    Érdekes.

  9. @theatti: aznap ingyenes volt, amikor kitettük. hogy aztán közben hogy változik az ára, az a fejlesztőtől függ. az “App of the Week” nem jelenti azt, hogy biztosan ingyenes egy hétig.

  10. @Jadeye: Értem.
    Ez egy picit szomorú, de ez van. Meg egy picit félreérthető a dolog.


Add a Comment