fbpx Skip to content

A Velox nevű tweak egy korábban már megjelent koncepcióból nőtte ki magát, és egyfajta widget-rendszert ad nekünk. Bár ezt nem is igazán nevezném ezt widgetnek, inkább valami másnak. Nézzétek meg ezt a videót:

Valójában egyfajta mappaként jelennek meg az értesítések és ehhez az alkalmazást nem szükséges megnyitnunk. Sajnos nem tudtam tesztelni, így a gyermekbetegségeit nem ismerem, azonban ez egy rettentően hasznos tweak lehet a jailbreakelt készülékek tulajdonosainak. Azontúl egyébként, hogy a Velox számos alkalmazást támogat, még külön pluginként hozzá is adható bármilyen más app is. Tehát ha rákeresünk a Cydiában a Velox szóra, rengeteg kiegészítőt találunk hozzá, amikkel még jobban testre szabhatjuk az iPhone-unkat.

Featured52

calculatorforveloxbanner addialforveloxbanner

stopwatchforveloxbanner

Screen-Shot-2013-05-06-at-10.31.57-PM

Screen-Shot-2013-05-06-at-10.02.46-PM

Screen-Shot-2013-05-06-at-10.25.45-PM

Tehát jól látszik, hogy számtalan lehetőségünk van, és szerintem az, hogy nem kell megnyitni az alkalmazást, egyszerűen tökéletes megoldás. Ha tehetném biztos felraknám ezt a kiegészítőt, és ezt a megoldást nagyon szívesen látnám az iOS 7-ben.

Axis Brings

A másik olyan kiegészítő, ami nekem kifejezetten tetszett mostanság, az az Axis Brings. Hasonlót már készítettek korábban, azonban ez annyira tiszta és egyszerű, hogy megosztanám veletek. A zárt képernyőről való alkalmazás-indítást teszi lehetővé úgy, hogy alul több appot is indíthatunk. Itt is nézzétek meg a videót:

Nektek mi a véleményetek az Axis Brings és a Velox kiegészítőről? 

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Jó ez a velox most próbáltam ki, de azokra az appokra nem használható ami mappában van sajnos … majd ezt is javítják gondolom 😀

  2. Ez az Axis Brings nevében a Brings honnan jött? Google translate error?
    Nézzétek meg Cydiában a csomag nevét, sehol sincs benne Brings.

  3. nagyon tetszik a velux, bár biztosan eszi a ramot. most kicsit bánom, hogy anno megvettem az auxot (egyik oka volt a gyorsbillentyűk, mint pl wifire), de mielőtt ezt megvenném, először megvárom, hogy mit hoz az ios7 : )

  4. hello! kérnék egy kis segítséget az iPhone 3gs-hez 6.1ios, most próbáltam letölteni az Axis tweaket, de a cydia hibákat dobál és semmit se tölt be.. Selection üres, Changes üres, package üres. Nem tudom mi baja lehet, eddig ilyet még nem csinált. Hibaüzenet: https://www.icloud.com/photostream/#A5GWZuqDGItVYy
    Remélem tudtok segíteni! 😉

  5. modmyi repo törlése után megint jó. pronléma megoldva.

  6. mindegyikben látok fantáziát, megvárom míg a velox hibái előbújnak, aztán kipróbálom… de nem kísérletezek, így hogy nincs restore lehetőség…

  7. sziasztok! mielőtt megvenném leszedtem a “free” változatot a Velox-ból, de az égvilágon nem történik semmi. mit kéne tennem, hogy működjön? már bekapcsoltam minden funkcióra, respring-eltem, de semmi. köszi!

  8. Csak én nemlátom értelmét ennek a veloxnak? :O Mindenki oda van érte, de ha rámegyek az ikonra már meg is nyithatom.. 😀 És akkor full képernyő…

  9. @asdabasd: Én sem vágom hogy mi benne olyan óriási

  10. @asdabasd: Engem ami megfogott benne a videó alapján: a Beállítások-on előhozható ki-/bekapcsoló gombok. Évek óta SBSettings-et használok, mert naponta többször kapcsolok ki-be ezt azt, viszont a Velox-szal ezt mostantól egy elegánsabb, az iOS környezetébe jobban beleillő módon is meg fogom tudni csinálni.
    Mondjuk az SBS (szinte?) bárhonnan elérhető, a Velox-os megoldás pedig csak akkor ha nem vagyok benne egy alkalmazásban sem.

    Eddig volt a rizsa. Adok neki egy esélyt, aztán gyakorlatban majd kiderül, hogy melyiket használom sűrűbben.
    A “free” változatot bárki kipróbálhatja, aztán ha bejön, utána meg lehet venni.

  11. @asdabasd: Megnyugodtam, hogy nem csak én látom így. 🙂

  12. valahogy semmi értelmét nem látom. minek van a “rendes” app, ha így meg sem tudod nyitni(ez persze sarkítás de akkor is). van egy iPhone-od, és akkora király vagy, hogy egy appot sem tudsz/kell megnyitnod.

    szerintem hülyeség ez a sok tweak dolog, meg a flat design, amit elég sokan várnak az iOS 7-től. az iPhone pont azért iPhone, mert nem olyan mint a másik gyártó terméke(és persze legyen ez fordítva is, a másik termék ne akarjon hasonulni), csak működik, teszi amit kell, egyféleképpen, de azt tutira. nem pedig innen is, onnan is, de még amonnan is lehet kapcsolgatni mindent.

  13. Jó tweak, csak ha folderben van egy app, akkor nem működik. Várok erre egy update -et, mert így kicsit semmilyen. nem teszek ki minden appot az homescreenre. Valaki meg még annyit se, mint én.

  14. @Vikitorony: Ki-be kapcsolásra SBsettings helyett ajánlom az Ncsettingset, ha még nem ismernéd :). Az ugyanúgy beleillik a környezetbe és mindenhonnan elérhető.


Add a Comment