fbpx Skip to content

Emlékeztek még az év eleji Battlesquare-es cikkünkre? Ha ismeritek a Rizikó nevű játékot, a Battlesquare segítségével élőben játszhattok az egyes foursquare helyszínekért.

A Battlesquare annyira megtetszett nektek, hogy sokan közületek felvették a kapcsolatot a fejlesztővel és koprodukcióban elkészítettétek Budapest mellett Dunaújváros, Debrecen, Várpalota és Pécs harci térképét is. Nektek köszönhetően Magyarország vezető pozícióban van a támogatott városok és a népesség arányában a Battlesquare listáján!

battlesquarejatek2

Nemrég a Battlesquare fejlesztője, Raúl megkeresett minket, hogy mivel a Szifon.com generálta az alkalmazás promo videójának a legnagyobb nézettséget, ezért szeretné az olvasókat megajándékozni redeem kódokkal.

A kódok megszerzésére egy játékot találtunk ki nektek, hogy ne csak egyszerűen a kód egy karakterét kitalálva tudjátok ingyen letölteni az alkalmazást, hanem valami kreatívat kelljen csinálni cserébe. Egy fotós játékra gondoltunk, amiben a Battlesquare legfontosabb eszközeit kell megörökíteni valamilyen kreatív formában, vagyis a dobókockát és a bábut.

battlesquarejatek

Nem feltétlen kell, hogy a két tárgy fizikai valójában ténylegesen a képen legyen, hanem imitálhatjátok is őket valahogyan. Például az Erzsébet téren van az a forgatós játék, amivel nagyon jól lehet formázni akár a bábut és a kockát. Vagy a bábut – ami a játékban a katonákat szimbolizálja – egy katona-szoborral is lehet helyettesíteni és akkor már csak azt kell kitalálnod, hogy a kockát hogyan helyezed el a képen. A képeknek csak a kreativitások szab határt.

Elsősorban Instagramra várnák a képeket, amiket lássatok el #szifon és #battlesquare hashtagekkel, hogy biztosan láthassuk! Aki nem használ Instagramot, az sincs kizárva a játékból, egyszerűen csak küldje el az 1:1-es arányú képét a [email protected] címre és írja a tárgyba, hogy ‘Battlesquare’.

A redeem kódokat a 9 legötletesebb fotót készítő olvasónak fogjuk odaadni. A képeket Jadeye és jómagam fogja zsűrizni. Beküldési határidő kedd este 9 óra, eredmény hirdetés szerdán.

battlesquarejatek3

És ha már játszol, akkor csatlakozz a budapesti Battlesquare felhasználókhoz, és segíts nekik megtörni a zsarnok hatalmát, aki a 23 kerületből érthetetlen módon 19-et tart az uralma alatt! 😉

Amennyiben ötletetek vagy kérésetek van az alkalmazás fejlesztésével kapcsolatban, azt is megírhatjátok nekünk, és továbbítjuk a Raúlnak!

Jó fotózást és harcot! Alea iacta est.

Ha megtetszett az app, de sajnos nem nyertél a fotós játékunkon, akkor alább megtalálod a letöltési linket:

[appstore id=”566869587″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Hmmm, akkor “játszottam” vele utoljára, amikor a cikket olvastam, és a 9. kerületre még mindig ott van a képem a kirakott képernyő fotón… 🙂

  2. volt egy cut the rope fényképes nyereményjátékotok még kb másfél éve – annál elmaradt az eredményhirdetés 😀


Add a Comment