fbpx Skip to content

Nemrég jelent meg a Slide magazin harmadik száma, mely azt hiszem joggal jelenti azt, hogy az emberek kíváncsiak egy iPhone-os magazinra. Tetszik, tetszik az, hogy ilyen kitartók a szerkesztők és az olvasók, és nem csak próbálnak, hanem létre is hoznak egy iPhone-on is olvasható magazint, ami már önmagában is nehéz projekt.

cimlap_mindenre_03 copy

Az első dolog, ami rögtön szembe jött velem, hogy most már kényelmesem olvashatom az iPhone 5 kijelzőméreten is. Ezt egy picit lassan lépték meg a fejlesztők, azonban most már teljeskörűen támogatják a legfrissebb iPhone-t. Ahogy az előző 2 szám, úgy a mostani is ingyenesen tölthető le a Slide magazin alkalmazásból, amit továbbra is az újságosban találunk meg. Az új szám 427MB, de ez csak iPhone 5 méretben, a fejlesztők arra is odafigyeltek, hogy különböző eszközökön, például egy 3GS-en jóval kisebb legyen a lapszám. Minket ugyan kevésbé érint, de már elérhető Androidra is a magazin, aminek egyébként én kifejezetten örülök, mert még több embert érnek el vele a szerkesztők.

cimlap_mindenre_android_03 copy

A harmadik szám tartalmából:

  • A címlapon most valójában az előző számhoz szánt sztori egyik fotója szerepel, amely azonban természetesen semmit sem veszített aktualitásából. Elvégre Mészáros Zsuzsanna fényképész kompozíciói olyan pillanatokat, olyan érzelmeket örökítenek meg, amelyek évek múltán is megszólítják majd a szemlélőt. A csúszás miatt ezúton is szeretnénk megköszönni Zsuzsanna megértését és türelmét.
  • Pénzt költeni persze nem csak Las Vegasban lehet – de hogy a kaptafánál maradjunk –, a kaszinók világát most sem hagyjuk el, utunk a Côte d’Azurre, és annak legismertebb településére, Monte Carlóba vezet.
  • Tudomány rovatunkban egészen másfajta világba csöppenünk. A nanotechnológiáról feltehetőleg már mindenki hallott, de alkalmazására konkrét példát valószínűleg csak kevesen tudnának mondani. Nem is sejtjük, hogy ma már mennyire elterjedt, mennyire észrevétlenül szivárgott be a mindennapjainkba. Mentségül szolgál persze, hogy a méter egymilliárdod része alatt létező világot csak nagyon kevesen láthatják. Egy kicsit segítünk most ebben.
  • Óra rovatunkkal is jelentkezünk, amelyben most a kifejezetten férfias modelleké a főszerep. Ehhez kapcsolódva pedig a rá következő cikkben azt is megtudjuk, miért nem tanácsos az Egyesült Államokban egy órással összeakasztani a bajszunkat.

Reméljük, olvasóink a Slide Magazin harmadik számában is örömüket lelik majd. Mi már a negyediken dolgozunk.

Ahogy azt már számtalanszor megtettem már, most is ajánlom letöltésre az ingyenes Slide magazint, utazás vagy csak reggeli kávézás mellé ideális olvasmány férfiak számára! 🙂

[appstore id=”593012189″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment