fbpx Skip to content

Szeretem olvasni a Burzsuj blogot, mert néha igen pofátlan dolgokat találnak az interneten. De ha valaki csilliárdos, akkor mégis mire költse a pénzét? Az alábbi cikket is náluk olvastam, most éppen egy 300.000Ft-os iTunes alkalmazásról írtak.

130428ivip1

Talán még emlékszik valaki arra, milyen szenzáció volt az iTunes egyik legdrágább alkalmazása, az iVIP megjelenésekor. A programozók serényen dolgoztak az elmúlt időszakban, így ma már összesen 7 fejlesztés közül lehet választani, amit a mi kontinensünkön 129,99 euróért vagy éppen 899,99 euróért adnak. Vajon mit tud az iVip Black 272 ezer forintért, és egyáltalán kinek lehet ilyen?

Ez utóbbi kérdés ugyanis a szűk keresztmetszet, hiszen az iVIP állítása szerint ez egy valóban milliomos app. Az iVIP Black, amely lényegében nem más mint egy klub, ugyanis csak olyan felhasználókkal/tagokkal büszkélkedhet, akiknek legalább 1 millió font a vagyona. Abban az esetben, ha átmegyünk a vagyonvizsgálaton, akkor egy személyes konzultáció következik, azért, hogy minden szolgáltatás egyedileg ránk legyen szabva. A Black ára egyébként egy hasonló nem netes szolgáltatáshoz képest egész olcsó, azok ugyanis ennél (jóval) többe kerülnek, így például egy Vertu Concierge tagdíj 660 ezer-1,4 millió forint között mozog éves szinten. Az árban persze itt is a szokásos dolgok vannak benne: asztalfoglalás Gordon Ramsey éttermeiben, luxushotelekben szoba upgrade vagy bekészítés, zártkörű tárlatvezetések, limitált darabok és előrendelés, kedvezményes private jet, yacht vagy akár sziget bérlés, műkincs tárolás, exkluzív partik és rendezvények, stb.

130428ivip3

Amennyiben fontolóra vetted a tagság beszerzését, a további részletekért kattints ide…

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. süllyed, süllyed,. míg végül megveszi a samsung a céget 🙂 1USD-ért 🙂

  2. @draft: ezt se ide akartad 🙂


Add a Comment