fbpx Skip to content

Csütörtök óta nem csak az új Vasember film tekinthető meg a mozikban, hanem a film játék-adaptációja is elérhetővé vált az App Store-ban.

ironman31

Az Iron Man 3 játék a Temple Run-hoz hasonlító játékmenettel rendelkezik, vagyis sosincs vége a pályának, csak ha a páncél ereje teljesen le nem csökken. A grafikája egyszerűen gyönyörű: csillog-villog Tony Stark páncélja, ahogy kell neki és a környezet is szemet kápráztató. Nekem a játékmenet annyira nem jött be, a Temple Runnal sem játszottam, de annak biztos fog tetszeni, aki azzal sokat játszott. A játék során ki kell kerülni Vasemberrel a különböző földi és légi akadályokat, gondolok itt kamionokra, léghajókra, vadászgépekre, hirdetőtáblákra, mert egy-egy ütközés a kezdetleges páncélt eléggé megrongálja. Az akadálykerülgetés mellett gyűjthetőek kis Stark krediteket, illetve le kell lőni az ellenséges repülő egységeket. A pályán előrehaladva időnként komolyabb ellenfeleket is le kell győzni.

ironman32

Ahogy a Vasember filmekben is láthattuk, Tony Starknak sokféle páncélja van és ez a játékban sincs másképp: akár 18 különböző páncél közül is választhatunk. Persze nem ölthetjük csak úgy fel bármelyik páncélt, mert mindegyiknek ára van és “fejlődés fa” (skill tree) szerűen érhetőek csak el. Minden fának más más erőssége van, de természetesen a páncélok utólag még tovább fejleszthetőek Stark kreditért.

A Real Racing 3-ból már jól ismert módon várnunk kell, míg egy páncél elkészül/kijavítják, de ha nem akarunk várni akkor ISO-8-as kristállyal egyből megkapjuk, amit szeretnénk. ISO-8 és Stark kredit In-App purchase-szel vásárolható.

Egy kis kedvcsináló videó:

Vasember rajongóknak mindenképp megér egy próbát, hiszen ingyenes és szerintem a Temple Run fanatikusok se fognak csalódni. A játék futtatásához minimum iOS 5.0 és iPhone 4 szükségeltetik, illetve telepítés után közel egy gigát foglal. Game Center támogatással is rendelkezik.

[appstore id=”593586999″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Egy sztori alapú játéknak jobban örültem volna 🙁 Na mindegy, majd kipróbálom, hátha tetszeni fog ez is.

  2. 20 perc után letöröltem. Nekem nem tetszett.

  3. nem csoda, hogy nem kell senkinek – még ingyen sem…

  4. @draft: annyira nem kell senkinek, hogy még mindig az App Store toplista első helyén szerepel. 😉


Add a Comment