fbpx Skip to content

A napokban futottam bele a Silk – Interactive Generative Art nevű igencsak látványos appba. Segítségével szemet gyönyörködtető fénygrafikákat hozhatunk létre, és elkészítésük gyerekjáték.

silk1 silk4

A beállításokban kiválaszthatjuk, hogy valamiféle szabályosság legyen-e a rajzunkban: függőleges tengelyes szimmetria, 0-6 oldalú szimmetria, illetve a középpontos spirál szimmetria. 7 színből választhatunk, de ha az egyik szín körét egy másikra húzzuk, akkor lehet a színeket keverni. A beállításokat menet közben is lehet módosítani, így igencsak változatos csodákat hozhatunk létre vele.

Miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő beállításokat, egyszerűen csak rajzolni kell a képernyőn (a legutolsó lépés visszavonható) és amint kész a mű, egyszerűen menthetjük is, vagy akár emailben, facebookon vagy twitteren a mélyen tisztelt publikum elé tárhatjuk.

silk5 silk6

Az Silk nem csak iOS eszköszökre érhető el, hanem számítógépen is lehet alkotni a böngészőben az alkalmazás hivatalos oldalán.

silk2 silk3

Engem grafikusként nagyon magával ragadott, már közel 100 rajzot készítettem vele. Az ára talán egy kicsit magas, viszont gyönyörű dolgokat lehet vele alkotni, így szerintem megéri az árát és feldobhatod az iOS eszközöd egy Silkkel készített háttérképpel. Futtatásához minimum iOS 6.0-ra van szükség.

[appstore id=”436590129″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. ár = rablás…


Add a Comment