fbpx Skip to content

Az elmúlt 1 hétben megjelent pár olyan cikk, amiről igazából nem is akartam írni, illetve vártam, hátha lesz még több és akkor egybe rakhatom őket. Az első ilyen egy videó, amelyben 10.000db iPhone-t láthatunk dominóként eldőlni.

Az Aatma Stúdió, amely ezt a videót is készítette, arról híres, hogy remek CGI-ket vagyis 3D-s animációkat készít. Első látásra sokan nem veszik észre, hogy csak az első iPhone valós a többi már csak animáció. 🙂

ipadcarweb

A következő érdekes hír már egy iPadről szól, amely egy Nissan elejébe csapódott. Az amerikai ABC57 News megtalálta a sofőrt és megkérdezte, mi történt. A sofőr, elmondása szerinte csak azt vette észre, hogy valami nagy sebességgel közelít az autója felé majd egy koppanást hallott. Mivel akkor nem állt meg, csak később konstatálta, hogy egy iPad fúródott az autó elejébe, ami érdekes módon túlélte ezt, igaz, a kijelző betört. Mivel az iPad működött így az eredeti tulajdonossal felvette a kapcsolatot, és kiderült, hogy az iPad gazdája a kocsija tetején hagyta a készüléket, majd pedig a menetszél lerepítette később. Így került a lökhárítóba az iPad.

uni-foul-ball-ipad

Míg más készülékekkel ping-pongozhatunk, addig az iPaddel akár baseballozhatunk is. Egy softball meccset felvevő iPadnek ütközik a labda, melyet az iPad itt is probléma nélkül hárít és folytatja a felvételt. 🙂 Azért az iPad tulajdonosa, a felvételt készítő is megijedt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Pontosítanék, nem Baseball hanem Softball meccs van az iPad-es videón.

  2. @dobogep: +1 háló 😀


Add a Comment