fbpx Skip to content

Az az igazság, hogy egyre jobban tetszik az, hogy az Apple kivette a beépített Google alkalmazásokat. Miért? Azért, mert most folyamatosan frissülnek.

YouTube-for-iOS-app-icon-full-size

Frissült már korábban a Youtube app, a Youtube Capture, a GMail, és azt hiszem, a Maps is átesett már egy apró frissítésen. Eddig ezeket a frissítéseket jóformán csak évente kaptunk meg, vagy még el sem ért hozzánk az Apple miatt. Úgy gondolom, ennek van értelme, inkább legyen 300 féle jó fotós alkalmazás, mint hogy az Apple megvásároljon egyet és beépítse. Inkább legyen Facebook alkalmazás, mint Facebook Home, ami miatt az egész rendszer eltűnik. Vagy vegyünk csak a Samsung beépített funkcióit, amik nagyon menők, csak alig érkeznek hozzájuk majd frissítések.

 Screen Shot 2013-04-17 at 13.53.15

A YouTube 1.3-as frissítést már hónapok óta várom, mivel az Apple TV-men nem tudtam élőben követni semmilyen YouTube videót az Apple miatt. Mivel ugye ezt nem frissíti az Apple és beépítve érhető el, ezért az élő csatornákat nem listázza az Apple TV. Most már végre a YouTube alkalmazással követhetem iPad-ről vagy iPhone-ról is az élő csatornákat, majd pedig AirPlay-jel ki tudom rakni a TV-mre. Továbbá most már több videót is berakhatok egymás után, hogy lejátssza a TV-n, ha épp mást csinálok, onnan tudok hallgatni zenéket is akár. Természetesen a frissítés ingyenes és akinek van AppleTV-je, mindenképp töltse le.

[appstore id=”544007664″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. De még mindig egy hulladék az egész.
    Se comment rating, se top comments, se háttérben lejátszás, se állított teljes képernyős videónézés, se látott videók jelzése (vagy egyáltalán elküldése a szervernek), semmi, egy szutyok szar ahogy van.
    Nevetséges…Emailre vagy visszajelzésre basznak visszaírni… gg

  2. se “Likes” menüpont…

  3. En nekem ez az app eleve nem jott be, zavart az 1.0s verzional hogy hiaba a gyors net, akadt. Ekkor nekialltam keresni egy alternativat. Talaltam is az app storeban.
    Raadasul sokkal tobb es hasznosabb funkcioval rendelkezot. A neve ProTube volt tegnapig, ezen a neven megtalalhato az appstoreban, az atirt uj neve uTube+.
    0.69£ az ara, igazan megeri. Leginkabb mert barmit le lehet vele tolteni up to 1080p.
    Irtam rola egy cikket, reszletesen leirtam az elonyoket. Akit esetleg erdekel olvassa el, remelem ez nem minosul azert reklamnak.:
    http://mazsi1911.wordpress.com/2013/03/19/protube-for-ios/

  4. Csak szólok, hogy a példának hozott Android – tengernyi problémája ellenére – engedi frissíteni a gyári alkalmazásokat. Ezt az egyet átvehetné az Apple. Valamint a “Facebook Home”, mint ahogy a neve is mutatja, csak egy a Play áruházban elérhető Home más néven Launcher appok (iPhone-ül: Springboard helyettesítők) közül. Vagy felteszed, vagy nem, ha feltetted, akkor vagy használod, vagy nem. Ugyanúgy bármi más appot el tudsz vele indítani, a külön FB appot is, ha kell. Imádom, amikor úgy fikáznak egy rendszert, hogy nem is ismerik. Ja, a Google meg igazán kiadhatna végre egy iPades Maps-et, a Youtube nem lett rossz.

  5. Kedves cikkíró! Szeretném ha tudnád, hogy az androidon minden beépített gyári app frissül a google play-en keresztül. Rom frissítéstől függetlenül. És ez már nagyon régóta így van. Egyébként az ios-el ellentétben az android 4-től minden gyári még a romban lévő app is uninstallálható. Ja és valóban vannak olyan samsung appok amik nincsnek az app store ban. Ezeket a samsung app store frissíti. Ha kell naponta. Kérlek, hogy a jövőben ne írj le olyanokat amiben nem vagy biztos. Olvasóidat csapod be! Megértésed köszönöm.

  6. @rgbx, @surikagabi: nincs példának felhozva az android, és nem írtunk a cikkben olyat, hogy az androidon ne lehetne frissíteni vagy esetleg törölni a gyári appokat, hiszen lehet.

    példaként a samsung lett felhozva, de ott sem azt írtuk, hogy nem frissülhetnek a gyári appok, hanem hogy “nagyon menők, csak alig érkeznek hozzájuk majd frissítések”.


Add a Comment