fbpx Skip to content

Közel 1 hete találkoztam a Printic nevű iOS alkalmazással egy külföldi portálon. Felfigyeltem rá, mivel gyerekkoromban nagyon szerettem a Polaroid stílusú képeket, és mostanában is használtam Polaroid gépet, azonban 10 kép ára kb. 10.000Ft. Nyilván nem éri meg az árát, de mi van akkor, ha a szokásos képeimet ilyen stílusú képként szeretném kézhez kapni? Sok opció létezik erre, azonban ha mindezt egy alkalmazásból 5 perc alatt tudom ingyenes kiszállítással elintézni, kétség kívül a legjobb megoldásnak ígérkezik.

pic1

Bele is vágtam. Miután az alkalmazás letöltöttük, rögtön tudtunkra adja, hogy a világ számos pontjára ingyenesen szállítja ki a kiválasztott képeket, és 1 kép ára 0,79 euró, tehát maximum 250Ft lehet. A minimum rendelés egyébként 3 kép, tehát körülbelül 700Ft, azonban sokszor akcióznak a Printic alkotói, múltkor alig 380Ft-ért kaptam meg, így valószínűleg az első rendelés miatt volt olcsóbb. Ettől függetlenül már megrendeltem a következő 3 képet, mert ezeket a leveleket nem csak úgy kiküldik, hanem gyönyörűen be is csomagolják nekünk:

IMG_1716

IMG_1715

IMG_1713

(Így kaptuk meg 3 nap múlva)

Ezt nevezem igényes csomagolásnak és a képeket is normális minőségben kapjuk kézhez. Visszatérve a rendeléshez, a 3 kiválasztott kép után még meghatározhatunk egy-két dolgot a képekkel kapcsolatban, ezután rögtön a címlistára lépünk. Itt jön képbe, hogy akár ismerősöknek, barátoknak is küldhetünk képet, úgy, hogy az illető mit sem sejt és meglepetésként éri! Szerintem ez az, ami zseniálissá teszi a Printic-et. Miután kiválasztottuk a címet, kifizethetjük a kártyákat. Erre használhatjuk a bankkártyánkat, illetve akár PayPal egyenlegről is fizethetünk.

Screen Shot 2013-04-12 at 0.16.30

A Printic egyébként postára adáskor küld nekünk egy emailt is, hogy fel lett adva a levél és már várhatjuk. Ezután körülbelül 3-5 nap, mire megérkezik. Szerintem egy nagyon profin kigondolt és kivitelezett szolgáltatást készítettek a kitalálói, és hogy mindezt a telefonunkról is eltudjuk intézni, az egyenesen hibátlan. Aki teheti próbálja ki, lepje meg párját ismerősét 1-1 ilyen kép “csokorral”, regisztrálni itt tudtok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Köszi a tippet, már használtam is az ajándék küldést! 🙂

  2. nagyon jó! köszi a tippet! 🙂

  3. anyósnak lehet rajta képet küldeni 🙂

  4. Nekem nem indul 🙁 bevillan a kép és kidob. 5let?

  5. Nekem nem indul 🙁 bevillan a kép és kidob. Ötlete valakinek?

  6. A cikk címét pontosítsátok, kérlek. Olyan rosszul fest. Kösz 🙂

  7. @draft: mekkora ötlet köszi. Nagymamanak sokkal jobb mint egy mms.

  8. Milyen papírra nyomtatjál? fotó vagy sima?

  9. van különbség hogy az appen vagy a honpalon adom le a rendelést?

  10. és a papír,amire nymtatják az milyen?:)


Add a Comment