fbpx Skip to content

A Rovio bejelentette, hogy a nagy sikerű Angry Birds sorozat eddig csak facebookon játszható epizódját, az Angry Birds Friends-et hamarosan már a zsebünkben is magunkkal vihetjük és bárhol játszhatunk a barátainkkal, nem kell hozzá szamítógép.

angrybirdsfriends1

Az Angry Birds Friends játék menete hasonló lesz, mint a sorozat többi részében, viszont nagy hangsúlyt kap majd a közösségi játékélmény. Összemérhetjük madárröptető tudásunkat a barátainkkal a heti tornákban, ahol mindig más története és kinézete lesz a tornáknak; ajándékokat küldhetünk egymásnak és elhenceghetjük a nagyvilágnak az eredményeinket, sőt a nehezebb pályákra csapatot alakíthatunk a barátainkkal a disznók legyőzésére.

A heti tornákban az új pályák valószínűleg az Angry Birds Seasons-ből ismert módon lesznek majd elérhetőek, nem kell majd naponta/hetente frissíteni a játékot. Minden nap érdemes lesz játszani, mivel nem csak a heti torna pályáit kell megcsinálni, hanem naponta vár majd ránk valami ajándék, feltehetően különbözőféle Power-up-ok, amiket normál esetben pénzért tudjuk csak megvásárolni, de akár ajándékozhatunk is majd belőlük másoknak. Remélhetőleg ugyanaz lesz a mobilos verzió, mint a facebookos, mert így játszhatunk azokkal a barátainkkal is, akiknek nincs okostelefonja.

angrybirdsfriends2

A Rovio a hét elején közzétette a 2012-es év pénzügyi eredményeit, amiből kiderül, hogy a 2011-es eredmények (75.6 millió dollár) több, mint dupláját érték el, azaz 200 millió dollár bevételt termeltek.

A megjelenési dátum még nem ismert, csak annyi, hogy hamarosan érkezik. Ha első kézből szeretnél értesül az Angry Birds-ös hírekről akkor kövesd a madarak röptét facebookon és twitteren.

És egy kis bónusz a végére

angrybirdsfriendsangrybirds2

Lehet már készülőben van az Angry Birds 2, (már ha egyáltalán lesz ilyen) legalábbis a Rovio honlapján találhatunk erre utaló jeleket. Ha böngészőben beírod ezt a címet, akkor magad is megszemlélheted: http://www.rovio.com/en/angrybirds2.

Az oldalnak egy értelműen Angry Birds 2 a neve, nem csak az URL-je, és még a kép is arra utal, hogy valami fejlesztés alatt áll. Ha ennek a képnek megnézzük a nevét, akkor a “BP_underconstruction(2).jpg”-ből láthatjuk, hogy abban már nem szerepel az Angry Birds 2 kifejezés: a “BP” a Bad Piggies-re utal (persze lehetne Budapest is, de ez utóbbinak azért sokkal kisebb a valószínűsége).

Vannak feltételezések, miszerint a Rovio újra felhasználta a Bad Piggies fejlesztése alatt használt képet, vagy az is lehet, hogy amíg a kreatív emberek a Rovio-nál nem találták ki a Bad Piggies címet, addig Angry Birds 2 néven futott a projekt és az oldalt pedig elfelejtették törölni, így bukkanhatott rá valaki szemfüles. Ki tudja.

[poll id=”92″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment