fbpx Skip to content

Már korábban írtunk arról, hogy úgy tűnik nem lesz termékfrissítés tavasszal, azonban a nyári WWDC-t az Apple egészen biztosan megtartja. Volt, amikor ezen a rendezvényen mutatták be az iPhone-t, azonban abban biztosak lehetünk, hogy az iOS 7 rendszer a WWDC alatt fog debütálni.

ios7

Az elmúlt pár hétben több koncepció is érkezett, hogyan milyen lenne az ideális iOS 7-es rendszer. A többség természetesen nagyon elrugaszkodott a valóságtól, illetve nem volt teljesen kidolgozva. Az alábbi koncepció nekem kifejezetten tetszik, mivel a widget részt mappaként kezeli, amit elképzelhetőnek tartok a közeljövőben és szerintem lényegesen jobb, mintha az appokat kéne megnyitnunk, így rögtön látjuk az értesítéseket.

Nektek hogy tetszik?

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. ez olyan iOS 6.5 lehetne. De annak tetszene.

  2. Hehehe 🙂 az első gondoloatom az volt miután megnéztem a videót, hogy: iOS users dreaming about Android features 😀

  3. ha ez lenne valóban “csak” az Apple újdonsága akkor lehet lehúzhatja magát a ….-ba

  4. @draft: te akarsz olyan fícsöröket alapból mint az S4? Szerintem teljesen felesleges, 1-1 app simán tudja ezeket. Nem értem mit vársz? Ez simán termék frissítés nem egy új termék, ahol még lehet innoválni.

    Mit szeretnél még? Ujjlenyomat-olvasót? 🙂

  5. egész jó, bár szerintem az hülyeség, hogy a zárolt képernyőn lehet repülőmódot aktiválni. kivéve persze, ha jelkódzárat használsz és azt bekéri még ebben az esetben is. mert ha ellopják a telódat akkor baszhatod a find my iphone-t meg a többi appot amivel megvan az esélyed, hogy megtaláld vagy valami. repüpőmódba teszik és otthon restore és tényleg semmi esélyed sincs, hogy meglesz 😀 de amúgy jó lenne, ha ilyen lenne a többi tekintetben. nem is kéne JB.

  6. Mission Controlt meg a Dashboardot tegyék szépen át az OSX-ből. Tegyék bele a kapcsolókat, hogy sok kapcsolómatyi örüljön magának, Jony kicsit rajzolgat és kész is az iOS7. Fejleszthetik az iCloudot, meg az OSX-et.

  7. Szerintem ha ezt az Apple meglépné, a részvények 1000 dollárig simán felcsúsznának és lenne vagy 10-20 millió új felhasználójuk Androidról!
    Na meg hát én is kurvára szivesen látnám ezeket az iOSben!

    Aki még szeretné, hogy legyen ez, a siker érdekében irjon az Applenek Feedbacket itt:
    http://www.apple.com/feedback/iphone.html

    Talán ha sokan-sokan írunk eleget tesznek a kérésnek!

  8. @draft: Igy van , ez pocs egy almacskahoz viszonyitva … 😀

  9. @admin: nem, nem, de én azért SOKKAL ennél többet várnék… nekem iphonem és ipadom van amióta csak megjelentek, de már lassan erősen hajlok hogy az iphonet lecserélem más gyártó készülékére…

  10. Sok év után váltottam, és nem bántam meg

  11. nincs konnyu helyzetben az apple. nehez olyan ficsoroket kitalalni, amiket az android mar ilyen-olyan modon meg ne valositott volna. legyen az otlet teljesen uj, es legyen a legjobb instant get is egyben….
    szinte lehetetlennek tunik.


Add a Comment