fbpx Skip to content

Emlékszem, mikor először bemutatták az iPad-et, nem voltam tőle elragadtatva. Sőt, egyenesen azt mondtam, hogy minek, nem kell és hogy ki fogja ezt használni. Nem hittem, hogy lesz a közeljövőben létjogosultsága. Ezeket akkor mondtam, amikor még nem vettem a kezembe, csak Steve bemutatta a készüléket. Ennek már 3 éve.

És éppen 3 éve, április 3-án, a bemutatása után pár héttel Handrás vehette a kezébe Magyarország első iPad-jét.

ipad-launched-01-top

De ez állati. Nem tudom, át tudja-e adni ez a videó a launch pillanatát, és az egész hangulatot, mert én ott voltam és azonnal elönt az adrenalin 5 másodperc megtekintése után, de remélem, hogy valamit mutat ebből a fergeteges buliból. tovább is van…

Akkoriban senki sem tudta, hogy mennyire fontos lesz a közeljövőben az iPad és Steve-nek megint igaza lett. Manapság már nagyon sok embernek van a kezében itthon Apple táblagépe, rengetegen néztek minket ti is erről az eszközről.

Most már 128GB-os méretben és LTE támogatottsággal is kapható, illetve nem szabad elfelejteni a retina kijelzőt, vagy a manapság nagyon felkapott iPad mini-t.

Az Apple is elmondja nekünk, miért szeretjük az iPad-et: http://www.apple.com/ipad/why-ipad/

[poll id=”91″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. És én meg pont ma vettem meg az ipad 4-emet 🙂

  2. Nagyon szeretem a minit, de fejembe nem fér, hogy a fájlrendszerhez miért nem férhetünk hozzá. Így még egy utazás erejéig sem pótol egy laptopot mert kell mellé PC. Viszont az üzemidő az olyan durván jó, hogy elnézek ilyen kényelmetlenségek felett. Az ígért 10 órának van, hogy a másfélszerese is megvan.

  3. “Emlékszem, mikor először bemutatták az iPad-et, nem voltam tőle elragadtatva. Sőt, egyenesen azt mondtam, hogy minek, ” – ez IGAZ, erre emlékszem !!! a többi…

  4. Anélkül, hogy tudtam volna erről, vettem egy iPad 3-at szülinapján:)

  5. Pár évvel ezelőtt volt egy iPad 1-em, nem tetszett annyira, méretileg nekem túl nagy a 10″. Ha a kezembe volt nem volt kényelmes a gépelés… Múlthét pénteken vettem egy iPad Mini -t, ezzel már nincs gond, Iphone-ról megosztom a netet, és hibátlanul megy a böngészés. Szeretem, és végre nem kell asztal a használatához. /ez személyes vélemény, nekem kényelmetlen volt a 10-es/

  6. Nem gondoljátok ez már beteg dolog amit akkor ott csináltak, és csinálnak az almával? Komolyan ez olyan nagy öröm? Van nekem is de nem élveztem el mikor megvettem. Egy eszköz amit szeretek használni, ennyi.


Add a Comment