fbpx Skip to content

Azt hiszem, nem mi vagyunk az elsők, sem az utolsók, akik az utóbbi időben új szervizes munkatársat keresnek. Azonban mi nem hitegetünk senkit, hogy micsoda fiatalos csapat vagyunk és hogy mennyire jó nálunk dolgozni, mert ez tény! 🙂

A Szifon.com immáron 6 éve segít titeket, iPhone, iPod, iPad vagy Mac tulajdonosokat. Ahogy azt már megszokhattátok, folyamatosan fejlesztünk, igazodunk hozzátok.

iphone

2013-ban is rengeteg új projekttel találkozhattok nálunk, többek között ezért is keresünk új szervizes kollégát. A Szifon.com szerviz részlege hamarosan hatalmas újításon megy keresztül, számtalan új és egyedi szolgáltatást indítva. Ezért olyan kollégát keresünk, aki már több éve foglalkozik hardveresen, illetve szoftveresen az Apple termékekkel, nem áll távol tőle a profi, kifogástalan ügyfélkezelés, ami számunka nagyon fontos, illetve az angol nyelv ismerete (az angolon felül egyéb idegen nyelv ismerete előny!).

Tehát, aki úgy gondolja, hogy szeretne hozzánk csatlakozni, küldjön nekünk fényképes önéletrajzot motivációs levéllel a szerviz(KUKAC)szifon.com címre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment