fbpx Skip to content

Tegnap érkezett egy nagyobb frissítés az Angry Birds Star Wars-hoz, rengeteg újdonsággal.

Angry Birds Star Wars Cloud City Boba Fett1

Játszhatóvá vált a Cloud City azaz Felhőváros című fejezet, ami az V. rész, azaz a Birodalom visszavág végjátéka a Bespin bolygón, ahová hőseink a Birodalom elől menekülve érkeznek egy régi baráthoz (és észrevétlen követi őket Boba Fett a fejvadász), aki a hátuk mögött már lepaktált a birodalmiakkal, így a konfliktus ebben a részben is adott a madarak és malacok között. A Hoth-os frissítéshez hasonlóan első körben csak 20 pályát kapunk, a másik 20-ra még várnunk kell, ami Luke Skywalker és Darth Vader párharcát is rejteni fogja, a híres mondattal együtt.

Angry Birds Star Wars Cloud City Boba Fett2

Nem csak a Cloud City pályákat kaptunk ezzel a frissítéssel, hanem 10 extra Boba Fett-es küldetést is, amit vagy In-App purchase-szel tudunk játszhatóvá tenni 0,89 euróért, vagy meg kell találnunk az 5 darab hátrakétáját (jetpack), ami a galaxisban szét van szórva.

Angry Birds Star Wars Cloud City Boba Fett3

Kaptunk még 2 bónusz pályát is (1 golden droid, 1 csillagokért) és pár új karaktert is, köztük új Leia madarat, mely már nem a szemével, hanem egy kis eszközzel tudja maga felé rántani a tárgyakat és a birodalmi malacokat. Mostantól a karaktertárban bármelyikre koppintunk, egy karakterre szabott angrybirdsösített Star Wars idézetet tweetelhetünk ki. 1 új achievementet is megszerezhetünk Boba Fett-tel.

Az Erő és az Angry Birds legyen veletek! 😉

[appstore id=”557137623″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”557138109″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment