fbpx Skip to content

Dan Porter, az OMGPOP ügyvezető igazgatója twitterén bejelentette, hogy hamarosan érkezik a nagy sikerű közösségi rajzolós játék, a Draw Something második része.

drawsomething2

Az első képet a játékról a TV-s személyiség, Ryan Seacrest osztotta meg a nagy közönséggel twitterén, még a hivatalos bejelentés előtt nem sokkal. Seacreast azt írja, hogy valahogy sikerült meggyőznie a fejlesztőket, hogy neki mutassák meg először a Draw Something 2-t.

Ahogy a fenti képen is látható, kapni fogunk egy rakat újdonságot: végre lehet talán majd nagyítani (már ha az alsó csuszkát jól értelmezem), így végre nem kell iPad-en játszani, ahhoz hogy igazán aprólékos rajzot készíthessünk, illetve már nem csak színeket használhatunk mesterművünk megalkotásához, hanem mintázatokat is. A fejlesztők azt ígérik, hogy a második rész sokkal hosszabb ideig lefogja kötni a játékosokat és sokkal erősebb közösségi rendszere lesz. Remélem is, hogy így lesz, mivel az első részt Jadeye kollégával úgy 200 kör után igencsak meguntuk az ismétlődő szavak miatt, ráadásul nekem mindig kilépett, ha facebook ismerősöket akartam játékba hívni. A második részben a rajzaink automatikusan el is lesznek mentve, így nem kell screenshotot készítenünk hozzá, hogy megmaradjanak.

A Draw Something tavaly év elején jelent meg és alig 1 hónap alatt 35 milliós letöltési számot ért el összesen iOS-en és Androidon. Akkora nagy siker lett, hogy a Zynga 180 millió dollárért felvásárolta a fejlesztő céget, az OMGPOP-ot.

Aki ezek után kedvet kapott egy kis firkáláshoz és nem bírja kivárni míg megjelenik az új rész az töltse le az első részt, aminek jelenleg is havi szinte 10-20 millió játékosa van.

Ingyenes, de reklámos:

[appstore id=”488628250″ country=”HU” style=”custombox1″]

Reklámmentes:

[appstore id=”488627858″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment