Mindenre jó az iPad, kivéve… (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A digitális világ egyre inkább arra sarkall minket, hogy ne használjunk papírt. Ugyanakkor sok esetben a papírt még nem lehet teljességgel kiváltani, vagy például a tengeri kagylókat sem találták még fel.

A papírhasználat csökkenése egyfelől nyilván jó, mert talán nem szennyezzük annyira a környezet, nem szemetelünk, nem irtjuk a fákat és így tovább, viszont az elektronikai eszközök előállítása és használata meg másfajta szennyezést eredményez. Másfelől viszont lassan elfelejtünk írni, vagy használni olyan eszközöket, amik eddig az életünk szerves részét képezték. Ahogy jöttek a mobilok és utána a táblagépek (például az iPad), jóformán már jegyzetfüzetre sincs szükségünk, így még kevesebb ingert kapunk a papír használatára.

Természetesen ha mindezt egy reklámügynökség kreatív előadásában látjuk, mindjárt megfordul a dolog és viccesen abszurd helyzet állhat elő. A Le Tréfle pedig egy ilyen reklámügynökség a kezébe adta a legjobb eszközt. 🙂 Nézzétek meg a videót:

Ezt a videót egyébként már majdnem 3 milliószor nézték meg, így azt gondolom, megérte bele fektetett energiát.

Ti tudtok még ilyen abszurd helyzetet az iPhone vagy az iPad kapcsán?

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!