fbpx Skip to content

A digitális világ egyre inkább arra sarkall minket, hogy ne használjunk papírt. Ugyanakkor sok esetben a papírt még nem lehet teljességgel kiváltani, vagy például a tengeri kagylókat sem találták még fel.

A papírhasználat csökkenése egyfelől nyilván jó, mert talán nem szennyezzük annyira a környezet, nem szemetelünk, nem irtjuk a fákat és így tovább, viszont az elektronikai eszközök előállítása és használata meg másfajta szennyezést eredményez. Másfelől viszont lassan elfelejtünk írni, vagy használni olyan eszközöket, amik eddig az életünk szerves részét képezték. Ahogy jöttek a mobilok és utána a táblagépek (például az iPad), jóformán már jegyzetfüzetre sincs szükségünk, így még kevesebb ingert kapunk a papír használatára.

Természetesen ha mindezt egy reklámügynökség kreatív előadásában látjuk, mindjárt megfordul a dolog és viccesen abszurd helyzet állhat elő. A Le Tréfle pedig egy ilyen reklámügynökség a kezébe adta a legjobb eszközt. 🙂 Nézzétek meg a videót:

Ezt a videót egyébként már majdnem 3 milliószor nézték meg, így azt gondolom, megérte bele fektetett energiát.

Ti tudtok még ilyen abszurd helyzetet az iPhone vagy az iPad kapcsán?

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Jogos 🙂

  2. Aranyos video, erdemes megnezni. Szerintem a cikkbe se lojetek le a poent! Csak a vécépapírgyártó szot kell torolni, maris megmarad az elvezet a nezonek.

  3. LOL 😀 többször láttam az ESPN America-n is ezt. 🙂 Nagyon nagy.


Add a Comment