fbpx Skip to content

Ma reggel olvastam erről a játékról és kérdés nélkül megvettem. Jól tettem. Régebben is nagyon sokat játszottam flipper játékokkal, főleg még a “digitális világ” előtt. 🙂 Manapság már nem vonz annyira a flipper, azonban ahogy az Angry Birds Star Wars is tetszett, úgy ez is felkeltette az érdeklődésemet.

mzl.agtvdedu.320x480-75 mzl.rrkkfaun.320x480-75

A Star Wars pinball a nevéből is adódóan a Star Wars-ra épül, ez pedig azt jelenti, hogy a hangok és a játékmenet is a filmre emlékeztet minket. Különböző táblákon vagyis bolygókon kell összecsapnunk az erő segítségével. Az elején rögtön kiválaszthatjuk, hogy az erő melyik oldalán szeretnénk állni, majd pedig a lézerkard segítségével már bele is csapunk a levesbe. Alapesetben a megvásárolt alkalmazással 1db táblát kapunk, mely a Star Wars Episode V, vagyis az eredeti trilógia második filmjét karolja fel. A játék közben a film bizonyos részein kell harcolnunk, néha 3D-ben is jönnek űrhajók és összecsapnak a szemünk előtt. Ugyan még csak 1-2 órát játszottam vele, de mint már fent említettem, megéri megvásárolni.

Sajnos az ára nem éppen kedvező, mert 1.79 eurót kérnek el tőlünk és további pályákért is fizetnünk kell. Ez azt jelenti, hogy ha teljes egészében szeretnénk játszani az összes pályán, akkor már közel 1600Ft-ot kell leszurkolnunk. Ez szerintem csak akkor éri meg, ha iPad-en szeretnénk vele játszani, mert retinán rendkívül ki van dolgozva a játék, rengeteg 3D-s jelenettel.

[appstore id=”594811233″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. *a Star Wars Episode V, vagyis az eredeti trilógia MÁSODIK Star Wars filmjét karolja fel. 🙂

  2. @Brook: jogos, köszi, javítva! 😉

  3. Hozzátenném még, hogy magyar fejlesztés (van ilyen tag), és az ingyenes Zen Pinballban is meg lehet venni a Star Wars asztalokat.

  4. Én is a Zen Pinball-ban vettem meg, nagyon-nagyon jó! – mondjuk nem könnyűek a “küldetések”.

  5. @havlix: és a sw pálya sem iphone 5 kompatibilis?


Add a Comment