fbpx Skip to content

Mivel az Apple egyik nagy konkurense, a Samsung pár napja bemutatta az iPhone egyik legnagyobb riválisának kimondott Galaxy S sorozat negyedik darabját, mi sem mehetünk el szó nélkül a dolog mellett.

A bemutatót egy New York-i színházban tartották és ténylegesen egy előadás volt, így egy picit fogyaszthatóbbá téve a hétköznapi, nem annyira tech érdekelt emberek számára is. Részben sikerült is, de elég kínos volt azért. Na de nézzük, mi újat hoz a Galaxy S4. Külsőre nem túl sokat.

Emlékeztek arra a reklámra, amikor a Samsung az iPhone-ért sorban állókat ekézte? Abban volt egy olyan érv, hogy nem változott semmit a dizájn (21 másodpercnél):

Na, most ez itt is igaz. Első ránézésre az S4 ugyanolyan, mint az S3, egymás mellé téve látszik csak, hogy az S4 egy picit vékonyabb (0.78mm), a kijelző egy kicsit nagyobb, és egy kicsit átrajzolták a sarkak íveit. Ennyi. Ugyanúgy maradt a levehető, plasztik hátlap, ami egy picit gagyi megjelenést ad neki.

original

A kijelző most már kereken 5 hüvelyk, és Full HD (1920*1080) felbontású, ami azt jelenti, hogy a képpontsűrűsége 441 PPI (képpont/hüvelyk). Ez nagyobb, mint az iPhone 326 PPI-je, de mivel már itt is olyan nagy a pixelsűrűség, hogy nem lehet elkülöníteni egymástól az egyes pixeleket, ez az adat csak a virtuális péniszösszemérésben egy pont a Samsungnál, gyakorlati haszna nem sok van. Ami viszont tényleg hasznos: a kijelző a megjelenített képhez igazítja a kontrasztot, a színárnyalatot és a fényerőt. Tehát ha például szöveget olvasunk, a kijelző átmegy egy picit szépiásba, hogy kevésbé fárassza a szemet az olvasása.

A többi hardver infó ömlesztve: 2GB RAM, 16/32/64GB tárhely (bővíthető), 4G/LTE, Wi-Fi (a/b/g/n/ac) Bluetooth 4.0, 13Mpx hátlapi- és 2Mpx előlapi kamera, IR LED, amivel távirányíthatjuk a TV-nket, 2600mAh-s cserélhető akkumulátor. A processzorról nincs információ, mivel régiónként és szolgáltatónként eltérő lesz, de egy 4 vagy  8 magos, Snapdragon vagy Exynos SoC a legvalószínűbb.

Samsung_Galaxy_S4_official-black

A Samsung ezzel a lépésével megteremtette a tech-musical műfaját, ami időnként tökéletesen mintázott egy túljátszott, abszurd tragikomédiát. Az 1 órás előadásban ráadásul nem a bejelentett időpontban, hanem percekkel később vonták csak fel a függönyt. A dolog hardveres része 10 perc alatt megvolt, a többi idő (a kínos színjátékokat leszámítva) a szoftveres részre és az új szolgáltatásokra ment el. Ezeket azonban nem élőben, egy adott készülékről mutatták be, hanem általában videóbejátszásokkal.

A készülék által használt rendszer még mindig Android, annak is a legújabb 4.2.2-es változata, megbolondítva, a picit kipolírozott TouchWiz felülettel, valamint egy rakás érdekes, de talán annál fölöslegesebb alkalmazással.

Smart Scroll: Ha böngészünk, a telefon követi a szemünk mozgását a görgetéskor, és ha az oldal aljára érünk, tovább gördíti azt. Ötletnek jó, de én nem vagyok abban biztos, hogy tényleg tud úgy működni, mint ahogy azt szeretnék.

Smart Pause: Ha videó lejátszás közben elnézünk, leállítja a videót, amikor visszanézünk, újra elindítja. Tegye föl a kezét az, aki egész fejjel szokott a telefonjától elnézni és nem csak oldalra pillant! Van még itt min finomítani.

S Health: Fogták a lépés-, kalóriaszámlálós, futáskövető appok ötletét, tettek hozzá egy hőmérőt és összegyúrták egy gyári fittnes app-ba, ami így egyben tud segíteni egy egészségesebb életmód kialakításában. Ez szerintem ugyanannyi embernek lesz hasznos, mint amennyit az őrületbe fog kergetni azzal, hogy nem lehet letörölni.

img_lifecare_02_phone

Air View/Gestures: A kijelző érintése nélküli interakció. Ha a galériában egy kép fölött tartjuk az ujjunkat, kinagyítja azt. Böngészésnél az ujjunk alatt lévő szöveget nagyítja ki, ha pedig egész tenyérrel elhadonászunk a kijelző fölött, akkor a böngésző ablakok között váltunk, zenelejátszónál pedig számot léptetünk ugyan így. Végre könyékig szaftosan is lehet netezni. Valamint, mivel ilyen érzékeny az érzékelő, kesztyűben is lehet tapogatni.

S translator: Egy, a többi alkalmazásba is beépülő szótár, ami a kimondott szövegekkel is működik, valamint ha a kamerát egy idegen nyelvű szövegre irányítjuk, azt is lefordítja. A többi hasonló alkalmazásokkal ellentétben, ez elvileg nem igényel netkapcsolatot. A támogatott nyelvek között viszont nincs magyar.

Group Play: Zenelejátszás vagy képek megosztása, valamint multiplayer játék, NFC érintéses kapcsolat felépítéssel, Wi-Fi-n keresztül, aktív netkapcsolat nélkül is.

Dual Camera: Úgy lehet képet készíteni, hogy az előlapi kamera képét is a fotóra montírozza. Videó rögzítésénél, sőt videó chatnél is működik. Az elkészült képekhez lehet hangjegyzetet készíteni vagy azokból egy nyomtatható fotóalbumot csinálni (nyilván a hangot nem lehet kinyomtatni). Maga az alkalmazás egy picit a Galaxy Camera appjára hasonlít, így lehetőségünk van a képek precízebb szerkesztésére vagy témák hozzáadására.

img_fun_02_phone

És igazából ennyi. Nekem a Galaxy S4 kicsit olyan, mint az iPhone esetében az S-modellek. Semmi nagy újítás, csak a meglévő dolog reszelgetése, amihez itt hozzájön pár ötlet átemelése egy másik termékből, valamint néhány új, izgalmas, de teljesen fölösleges alkalmazás. Kipróbálnám, de nem hiszem hogy lecserélném a szifonom.

Handrás kicsit elfogultabban írt a témáról, ha gondoljátok, arra is vessetek egy pillantást:

Az egészet élőben közvetítették, de baromi kínos volt az egész. A Samsung fejes, ha jól emlékszem J.K. Shin úr, amikor megérkezett a színpadra és jó estét kívánt, csak néma csönd volt a válasz. Állt még pár másodpercig a kínos csendben széttárt karokkal, mire nagy nehezen kapott egy kis tapsot. Innentől sem lett jobb a helyzet, leleplezték a telefont, de egyetlen élő demó sem történt, gyakorlatilag az összes új fícsört videóról demózták, a körítés pedig a színészek voltak, született feleségekkel, szteppelő (de minek) kisfiúval, meg ilyenek. Borzasztó gyenge poénok, unalom, és a közönség totális érdektelensége jellemezte a műsort.

Akik szeretnék végignézni a teljes bemutatót, azok itt tehetik meg:

Ti mit gondoltok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

42 Comments

  1. *7.8 mm*

  2. @digory14: 7.8mm-rel vékonyabb az S3-nál az S4?

  3. Elnézést, ezt félreolvastam. 🙂

  4. A telcsi jó, a show siralmas

  5. Szerintem nagyon jó kis telefon lett. Kár hogy nem 7″-os. Akkor azonnal vennék. De ez az 5″ nagyon kicsi. Vagy lehetne inkább 9,7″-os is, akkor lenne a tuti.
    Kicsit csalódtam hogy nem egy 32 magos procit és 8GB RAM-ot tettek bele.
    És én azt hittem, hogy ez már gondolatolvasós modell lesz. Erre csak a szememet nézi? Vajon egy kínai pislogást (kb. 1mm) is úgy érzékel mint egy európait?
    Smart Pause: Ha ketten vagy többen nézzük, akkor mindenkit megkérek hogy háromra forduljunk el?
    Smart Scroll: Főleg sötétben hasznos ez a funkció…

  6. @taky1974: Most kb minden ilyen szinten áll. Semmi hasznos újítás nincsen semmiben. Nézz rá például a PS4-re! És ugyanígy lesz ez majd az iPhone 5S-sel, az iPad Mini 2-vel, az iPad 5-tel, az iPod Touch 6G-vel, meg a többivel. A reklám, meg a színház lesz az egyedüli fegyverük.

  7. @taky1974: “Ha ketten vagy többen nézzük, akkor mindenkit megkérek hogy háromra forduljunk el?”
    ezen felröhögtem. 😀

  8. akkor az utolsó képen a csajnak két bal keze van? 😀

  9. @Wolfcore: valóban! 🙂
    mindig is nagy kedvenceim voltak a marketing fotók. Ezt a beállítást az életben nem csinálja meg kézben tartott eszközzel.

  10. @hSn0wQ:
    Én csak egyet nem értek. Minek ez a proci, ram, MP háború. Ez “csak” egy telefon. Értem én hogy valakinek az 5″ jön be (bár 3 hétig volt SGS3-am és iszonyat kényelmetlen volt).
    Érdekes azért, hogy egy iOS fele ekkora specifikációval szépen fut, egy Android alá meg egy akkora hardver kell, hogy lassan már mobil hűtőbordát csomiznak a telefon mellé.
    A szoftveres újításokat értem én hogy kell (bár én ezek egyikét sem használnám).
    Nekem ami most nagyon kezd bejönni, az a HTC ONE M7! GYÖNYÖRŰ!
    Kár hogy droid…

  11. Lehet, hogy bennem van a hiba, de egyre jobban kezdek én is rákívánni egy ilyen tepsifonra. Majd a havert rábeszélem, hogy élőben letesztelhessem 🙂

  12. @taky1974: Ez az android hátránya. Mivel java-s ezér’ lassú. A iOS-en meg asszem natív C kód fut, ha jól tudom, nem vagyok fejlesztő.

    Ezt a “telefont mérjük ram-ba, meg mittom én mia f@szba” ezt én is rühellem. Én nem tom ki hogy, de ha jól emlékszem ezzel az okostelefonozással azt akarták elérni, hogy kis zsebszámítógépeket teremtsenek és erre születtek is jobb-rosszabb koncepciók. De nem egészen értem, hogy ha a csúcstechnológia Babilon tornya épül akkor így 2013-ra mér’ nincsen egy zsebszámítógép a zsebembe? Ja hát azér’ mer’ ilyen fent leírt fingásszenzorokkal telerakott szart akarnak eladni. És lefogadom, hogy az alma már tervezi, hogy ő is ilyenekkel fogja majd telerakni a telót. De közben egyik se tart ott, ahol egy számítógép, azért mer’ nekik a marketing a fontos. Kikiáltják ezeket az Isten telefonjának, de valójában évről-évre ugyanazt adják el.
    Ennek az egész ramozgatásnak akkor lenne értelme, ha mondjuk tényleg raknának ezekbe újítást. De persze ez úgy is csak állom.
    Nem is tudom melyik az undorítóbb az Apple vagy a Samsung.

    Na mindegy teszek rá, én jól megvagyok azzal amim van és közben nyugodtan porig égetheti magát az összes Apple, meg Samsung, meg a többi akik egymás szapulásából és az emberek vakításából élnek.

  13. leköpköditek az újdonságokat, hogy minek bele meg felesleges, bezzeg ha a szifon5-ben lennének ezek akkor az fú de jó meg hasznos. szánalmas…

  14. @rossifumi: Kb ugyanezt mondanánk, ha a szifon5-be lennének ilyenek. Legalábbis, ha magamból indulok ki.

  15. @rossifumi:
    Akkor lenne igazad, ha elvakult lennék. De hát nincs igazad. Mert mint írtam próbáltam a SGS3-at is.
    De ha Te megmagyarázod, hogy minek egy telefonba 8 mag, 2GB RAM, NFC, Samsung Beam, pislogás érzékelő, szemscrollozó, barométer akkor megköszönöm.
    Én a SGS3-ban azonnal kikapcsoltam ezt a pislogófigyelőt, beamezni semmit nem tudtam, mert kevés havernak volt samsungja. Akinek meg volt, annak épp nem akartam küldeni semmit. Az NFC-t itthon semmire sem tudom használni.
    Viszont rootolni kellett azonnal, mert a gépem még háttértárként sem látta (pedig bezzeg az android milyen nyitott). A Kies még véletlenül sem akart szinkronizálni. Így azt mondom hogy mindaz az újdonság melyet a samu belepakol, nekem olyan mint az iPhone Sirije. Köszi hogy van, de kikapcsoltam.
    Viszont igazad van, mert cserébe akkora a telefon, hogy egy hosszabb beszélgetés után újra meg kellett tanulnom a kezemet használni (ilyen lehet a spárga után felállni).

  16. detto. én is samsung galaxy sIII-at akartam venni, de mikor megláttam ismerősnél, első szavam: jézusúristen, mi a szar ez. komolyan mondom a srác nevetségesen nézett ki vele aztán elképzeltem magamat is meg ahogy röhögnek najó, köszönöm ebből nem kérek. előtte galaxy s-em volt az életben nem frissitettem kiessel a hibák miatt, lassan megtanultam rootolni s buherált szoftverek felrakni s akárki akármit mond ami nem gyári nem is működik úgybuzi sőt még mostsem érdekel. telós része lefagyott néha ami nemnyerő mivel telefonként vettem. így kötöttem ki az iphone mellett pedig sose voltam márka buzi sőt még most sem érdekel hogy alma van-e rajta vagy más felirat. nincs jb-ve mert nem érdekel. amit kell azt tudja, programokat eddig is vettem a google appstoreból szopás de volt amit megvettem ujra 😀 mert hát ugye a azért nem adja ingyen hogy megvan androidra. de ez van. amit egyedül hiányolok az iphonomból az tényleg az értesítési sávon lévő gyorskapcsoló wifire, mobilnetre s ha már ugyis van hely akkor gps-re hátha még lassabban merülne az aksi s kibirna 2 napot 😀 😀 😀

  17. Taky1974

    Akkor te nagyon béna vagy. 😀

    Radugod a gépre és megy. Az s4 rol annyit hogy UK ban már most rekordot döntött az érdeklődés. Itt az iphone a ciki már…! Én is azzal kezdtem de s3am van kb 6 hónapja. S4 et elorendelem amint lehet. Iphone rip. 😀 csa

  18. @AppleFan: Haveromnak is volt, hogy a full gyári Samsung tök tudja mi nem volt hajlandó megjelenni a gépen.

  19. @AppleFan:
    Lehet hogy én vagyok béna. De sem Mac-en, sem win-en nem látta a gép. UK-ban az iPhone ciki. Magyarországon meg az a ciki, ha valaki azért vesz meg egy telefont mert az menő.
    Érted ugye Kicsihuszár? csa. 🙂

  20. Nekem volt már vagy 4 db iphonom (3gs, 4, 4s) Sőt egy jó ideig Samsung S3 és iphone 4 együtt. Iphone gyönyörű, minőségi kinézet, prémium anyagok. S3at előveszem és elokádom magam a kiviteltől. DE ami tény az tény: S3 sokkal okosabb mint az apple. Iphone buta mint a dög, szürke, korlátozott. A galaxy sokkal jobban társam a hétköznapokban. És S4et is veszek, mert olyan plusz dolgokat kapok, ami nekemkell. A kinézete még mindig nem tetszik, de jobb mint az S4.
    Írják sokan, h fölös funkciók. A szem figyelés egy rohadt hasznos dolog. Nem kell tapizni a képernyőt, hogy le ne zárjon. Tabletembe is jó lenne egy ilyrn funkció. De van még millió más, és én pl javarészt használom. S4-be pedig tök sok újdonság lesz amit szintén fogok.
    Árban is kedvezőbb. És kapok is pluszt…nem csak egy hosszabb kijelzőt (iphone 5)
    És írom ezt úgy, hogy imádtam az iphonom, de a tény az tény…év telefonja is S3 lett….

  21. Taky1974

    Sajnos akkor kicsihuszárka vagy te is! 😀 ha windows 98 on próbáltad akkor nem csoda hogy nem ismerte fel. Appropo légyszíves tegyél fel iPhonera képeket zenéket vagy filmet itunes nélkül, buhera nélkül. Vagy tovább megyek, mentsd le a contactokat sim re. JB nélkül. Köszike 😀

  22. Ha hánysz az S4 külsejétől, de bejön a nagy kijelzős, androidos dolog, inkább várj a HTC One-ra. Árban, kijelzőméretben, erőben, szolgáltatásban kb. ugyan az, ha nem több, és ráadásul jól is néz ki.

  23. @AppleFan: ezt a SIM-re mentéssel való vacakolást nem értem. abban a pillanatban értelmét veszti a dolog, ha a név 14 karakternél hosszabb, vagy ha egy névjegynél több telefonszám, esetleg email vagy bármi más adat is szerepel, hiszen minden plusz információ elvész ilyenkor. a SIM az okostelefonok megjelenése óta már csak a mobilhálózathoz való kapcsolódásra van, nem adattárolásra, épp amiatt, hogy azóta a névjegyek már olyan információkat tartalmaznak legtöbbször, amit a SIM nem tud tárolni a névjegyhez.

  24. ‘Magyarországon meg az a ciki, ha valaki azért vesz meg egy telefont mert az menő.’ ‘ Ezt ugye te sem hiszed el? 😀 Amúgy nem beszéltem arról hogy mi menő vagy sem. Azt írtam hogy az iPhone ük ban ciki. Ha neked ez jött le belőle… Kicsihuszár vagy. 😀

  25. Jadeye, érem én csak akkor van bibi, amikor befosik az iphone és elvesznek a contactok, hiába csinálsz backup ot. Ha nincs naprakészen outlook al vagy gmail el szinkronizalva akkor kuka. Email címet hülyeség tárolni hiszen az emailed jegyzi őket.

  26. Szerintem jó kis telefon, nem kell fikázni.
    A számadatokkal való dobálózás, meg annyi, hogy az apple is ugyan ezt csinálja, sőt a hangsúly is az adatokon szokott lenni, mert ugye ugyan úgy néz ki az összes, a rendszer is ugyan az (hűha máshogyan néznek ki a kapcsolók, be lehet állítani saját hátteret, megkérdezheted, hogy hánykor kezdődik egy mozifilm a világ másik sarkában, a sirihez pofázhatsz angolul meg mandarinul)
    Külső szemlélőként szerintem sokkal jobban hangzik a szemmel való görgetés, meg az egyéb legagyizott hardveres funkciók. Az meg a legnagyobb gond legyen, hogy egy erőművet kapsz a kezedbe.
    Valamint, ha az új ios-ban lenne egy fitness program, attól ugyan úgy maga alá élvezne mindenki, hogy milyen hasznos. (lásd: Passbook, amit első dolgom volt mélyen elrejteni egy mappába, a térképekkel együtt :D)

  27. @VIP: Nike+iPod opció ott van talán a 3GS és a 3.0 óta, csak alapból inaktív, a Beállításokban külön be kell kapcsolni, bár az futáskövetés csak, nem fitnesz, és kell hozzá a cipőbe a szenzor.

    karkötővel támogatott fitnesz appok is régóta vannak az iPhone-ra, lásd például jawbone UP, Nike FuelBand, meg most jön majd a fitbit flex.

    ezek a cuccok akkor lennének igazán jók, ha nem lenne szükség hozzájuk külön kiegészítőre, vagy azt adnák a készülék mellé. de egyik esetben sem adják, úgyhogy ugyanott vagyunk szerintem.

  28. Applefan,

    iCloud? Simre mentés para 🙂 óriási.

  29. Jó kis telefon lesz kétségtelen. Bár egyáltalán nem érdekel. Nem is tudom miért van itt róla egyáltalán cikk. Nem szeretnék Samut, az sem érdekel mit tud. Ezeket a 200 ezer forint körüli telefonokat összehasonlítani kb. olyan mintha egy Mercedesről és egy Audiról szeretnéd eldönteni melyik a jobb. Puszta fa*rok méregetés…

    de persze a kommentek.. főleg Applefan kicsihuszár, természetesen idejött juukééjezzzni meg menőzni…. nem is tudom… ki nem szarja le mi menő a jjjjuuukkkkééjjben…. azért van almám mert szeretem és pont.

  30. Nane

    Milyen menő juké? 😀 Istenem milyen IQ fighter ek vannak itt? Hol írtam azt a szót hogy menő? 😀 sehogy te gyík. Kicsihuszár nagyon bejon nektek látom. Hol is használják ezt a szót? Hmm… Ja megvan az általános iskola 2.osztalyban. Gratulálok. 😀 mindenki azt választ amit akar. Nem kötekedni jöttem, de látszik hogy hol van a magyar intelligencia. 😀 Slallalallalallallalallalalala 😀

  31. Igaz a nike cuccról megfeledkeztem
    A samsungon egy felesleges ikon lesz, az apple-nél meg a beállításokban éktelenkedik, talán az utóbbinál kevesebbet látod.
    Igazából sok funkció, amiket vagy használsz, vagy nem, úgyis a magokkal és a rammal fognak versenyezni. Az újdonságokat általában nehezen fogadja be a nép, én azért értékelem a szándékot, ilyen is kell, pláne ha jól működik. (az eyescrollozásra gondolok)

  32. egy rakás szégyen az egész telefon 🙂

  33. @AppleFan: Látszik, hogy hol van az UK inteligencia. Azér’ nem tudom visszaolvasod e a kommentedet, de egyrészt az első mondatod már valakinek a lebénázása, másrészt az, hogy UK-ban mi a ciki…- ez olyan divatmajomság. Ki nem sz@rja le, hogy mi a ciki (mer’ látom, hogy a menő jelző nem tetszik) meg a nem ciki telefon??? Veszel amilyet akarsz. Ha vagy akkora barom akkor vegyél meg mostantól minden Samsung Galaxy S-t, vagy vehetsz akár 200 000 Ft-ért almás telefont mer’ az az állat aki elkölt egy vagyont ezekre a ki bizbaszokra….
    Azt már nem is értem mér’ olyan nagyon nehéz felfogni, hogy bizonyos Samsung telefonok restek kontaktba lépni a géppel. Nem tudom mi olyan felfoghatatlan benne.
    Ezzel meg aztán minek dobálózni, hogy mit tud a Samsung amit az iPhone nem mikor ezt senki nem vitatta…
    Na nem baj térjél szépen vissza az UK-s haverjaidhoz Kicsihuszár és ne az analfabéta magyarokkal töltsd az idődet! Ja és, ha majd kijön az S5 abból is rendelj egyet, persze csak akkor, ha nem olyan ciki. Látom rajtad, hogy túl sok a pénzed.

  34. @AppleFan:
    Nem hallgatok zenét csak rádiót, képeket és filmet az iPad-en nézem (bár ezt sem sokszor) nem a telefonomon.
    Azok közé tartozom, akik az okostelefonjukat telefonálásra használják legtöbbet. Ha néha kell a net legyen rajta és mondjuk az iGO navigáció sem utolsó. És talán egy doksit meg lehessen nyitni.
    A névjegyzékem 869 bejegyzést tartalmaz, és nem csak annyit hogy Józsi 06706362227. Név, telefonszám, cím, e-mail cím, munkahely, beosztás. Ezenkívül csoportokra vannak szedve, hiszen van hogy csoportosan küldök mailt. Ezt nem tudod lementeni a SIM-re, vagy felszinkronizálni egy androiddal legyen az SGS3 vagy csoda SGS4 a Googleba.
    De ami a legfontosabb, telefonálásnál még sosem fagyott ki az iPhone 5 (a többi iPhone-om sem), ellenben annak idején a winmo (persze Te erre nem emlékezhetsz) és most az android többször is.

  35. @AppleFan: Te miért írkálsz ide ennyi értelmetlenséget? Késztetést érzel valami frusztráció miatt? Elég magadban válaszolni rá…

    Másoknak: kontaktmentésre a legjobb app: ExcelContacts – tökéletesen lehet kiexportálni a címjegyzéket egy excel fájlba, majd ugyanúgy vissza is tölti, ha restore esetén valami ütközés miatt nem lehetne. Pl. JB után visszatérés a gyári iOS-re. Fizetős, de hibátlanul működik

  36. @airness23:
    Ez jó kis app. Én is használom a haverjaimnak. De én a szinkronizálom a Kontaktok alkalmazással.

  37. Gyerekek, ebbe a szörnybe van FM rádió? Régibe volt nem?

  38. @Wask:
    A régiben volt és valószínűleg ebben is lesz.

  39. McBackup a legjobb. Kiolvassa a kontaktokat majd lementi az email címedre. Onnan bármikor vissza tudod hívni őket. Tegnap pont jól jött mert miután kifagyott az iPhone bekapcsolas után eltűntek a kontaktok. Ma írt sógorom ugyan ez történt ma vele is. Király. Bug mindenhol.

  40. @AppleFan: ha van mentés iCloudban vagy iTunes-ban, mi a kérdés? mentés minden létező eszköz esetén javasolt, bármilyen készülékről is legyen szó. “bug mindenhol”: mert szerinted az android hibátlan? minden szoftverben van hiba, mert emberek fejlesztik, akik meg hibáznak. tökmindegy, milyen készülék vagy szoftver.

  41. Nem volt mentés. MC backup al volt. Nem írtam hogy az android tökéletes. Messze nem az de fejlődik. IOS ra ugyan ez vonatkozik. Ezért írtam hogy bug mindenhol. Nem azt hogy csak az ios bugos. szép estét 🙂

  42. Hát nem tudom, de az android nagyon gáz szerintem! Van egy i4S meg egy SGS3 a csajomnak, de az i4S sokkal gyorsabb. Nem állítom hogy tökéletes az IOS, de stabilabb, kezelhetőbb meg nincs nagy rendszerigénye! Hiába rak a samsung 8 magot a SGS4-be biztos hogy akadozni fog. Csajom SGS3 is akadozik 4maggal, hihetetlen, de igaz 🙂 Ja meg az a sok barom alkalmazás…..szánalmasak! Először az op.rendszert kéne fejleszteniük, mert nem lenne rossz cucc! A mérete meg már tényleg túlzás, az i5 ami a határeset! Az SGS3 már nem tudod normálisan a kezedbe tartani, alig lehet vele telefonálni, BUNKÓFON!!!!


Add a Comment