fbpx Skip to content

A kialakult katasztrófahelyzet miatt kivétel nélkül mindhárom magyarországi mobilszolgáltató jóváírja majd ügyfelei számára a hívás- és SMS-költségeket. A pontos részletekről a szolgáltatók jövő héten adnak tájékoztatást.

T-Mobile

A Magyar Telekom minden mobilos ügyfele számára jóváírást biztosít az országban kialakult hóhelyzet miatt.

A társaság pénteki közleményében azt írta, tekintettel arra, hogy a bajba jutottak, hóban rekedtek, családtagjaik, ismerőseik és a mentésben résztvevők számára a mobiltelefon milyen nélkülözhetetlen segítséget jelentett és jelent, a Telekom minden mobilos ügyfele számára ingyenes perceket biztosít a március 15-i, pénteki napon folytatott beszélgetésekből.

Vodafone

A Vodafone szintén csatlakozott, és facebook oldalukon tették közzé a Magyar Telekom nyilatkozatának tárgyával egyező hírt:

hohelyzet_vodafone_jovairas

Telenor

A harmadik magyarországi szolgáltató ma reggel tette közzé facebook oldalán a fentiekkel egyező nyilatkozatát, így a Telenor ügyfelek is jóváírást kapnak majd hívási- és SMS-költségeikből, melynek részleteiről szintén jövő héten adnak tájékoztatást:

hohelyzet_telenor_jovairas

A Telenor emellett a győri és tatabányai üzleteibe várja azokat, akiknek útközben lemerült a telefonjuk akkumulátora, így ott azokat fel tudják tölteni. Az érintett üzletek elérhetősége és nyitva tartása a facebookon közzétett hírben található.

Amint a szolgáltatók közzéteszik a jóváírás részleteit, arról szintén írni fogunk egy rövid összefoglalót, de az érintetteknek érdemes a szolgáltatójuk weboldalát vagy facebookos oldalát figyelemmel kísérni.

Reméljük, mindenki, aki útnak indult, épségben hazaért közben. Egyúttal kérnénk azokat, akik iPhone-nal vészelték át a helyzetet, hogy keressenek meg minket emailben ([email protected]). Köszönjük!

A továbbiakban nem kívánunk bővebben foglalkozni a kialakult helyzettel, mert a Szifon.com oldal nem erről szól, és a legtávolabb álljon tőlünk az, hogy egy ilyen hírrel akarjunk lájkokat szerezni. Megértéseteket köszönjük.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment