Új iPhone 6 koncepció, érdekesnek ígérkezik (képek)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap futottam bele az alábbi képekbe, amiken egy 4.7 inches iPhone 6 koncepciót láthatunk, ahol nincs home gomb és a kijelző teljes szélességében lefedi a készüléket. Nekem egyébként tetszik ez a koncepció, főleg a kijelző szélessége miatt. Steve Hemmerstoffer ötlete nyomán Martin Hajek készítette el ezeket a bámulatos 3D-s képeket:

iPhone6-Noir-02

iPhone6-Blanc-05

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nagyon remélem ,hogy nem ilyen lesz!!!
  Mert ez nagyon úgy néz ki mint a rivális cég egyik telefonnak nevezett szerkezete.
  Az S3.
  Szerintem ne ilyen legyen.
  Üdv : Csabeszka13
  :)

 2. 1. S3
  2. valószínűleg nem csak azért nem csinálnak keret nélküli kijelzőt, mert csökkenti a használhatóságot, hanem mert a jelenlegi technológiával nem is tudnának, szerintem.

 3. De ugye az tudjuk, hogy az Apple nem írt ki pályázatot az iPhone 6 designjára? Teljesen felesleges outsider megoldásokat pontozgatni.

 4. szerintem inkább hasonlít a iPad minire mint az S3-ra! amúgy szép munka, bár a elülső kamerának továbbra is középen kéne maradnia, home gombot szerintem nem lehet lehagyni (én inkább azt várom h tegyenek bele egy led-et ami villog ha van valami történés), a 4,7 colos képernyő meg kell a fenének :)

 5. Jézusom! Köszönöm de nem! Inkább most felvásárolok rengeteg 4s-t! Minek kell az applenek is átvennie a vágódeszka divatot? Isten nyugasztalja szegény Steve Jobsot,de ő értett ahoz hogy tegye különlegessé az apple termékeket!

 6. Már az i5 se volt nálam igazán méltó az Apple-höz de ha egy ilyen tepsivel jönnének ki…4″ 4:3 arányon ez lenne a tökéletes…

 7. @banantigris22: Koncepció! Tudod mit jelent? Nem kell ekézni az Applet ilyet nem fog piacra dobni. Ha már kérdés volt az írónak mi a vélemény. Nagyon gagyi kocepciómunka. Ha már a nagyított Iphonet akart a koncepció készítője bemutatni, nem értem ezt több tartalom megjelenítéssel miért nem szimbolizálta. Ugyanakkor tartalom jelenik meg pl azon a képen ahol a videólejátszót mutatja. Az meg nem nagy kunszt plusz egy ikonsort elhelyezett rajta. Az I5 kijelzője (inkább telefon mérete) méret tekintetében jól el van találva, ha növelik akkor azt szerintem úgy tegyék ahogy a Blackberry Z10-en, hogy eltűnik a home gomb.

 8. Számomra az i4, na jó még az 5-ös iphone is 1 ujjal kezelhető.
  Ha növekszik a méret, akkor számomra véget ér az iphone újítás
  az i5-tel. (minden másra ott a tábla…)

 9. Szerintem home gomb nélkül nem lenne apple :) Meg az i5-el már méretben elérték a maximumot. Teljesen felesleges nagy kijelző egy telefonhoz!

 10. Elég valószínűtlennek tartom ezt a koncepciót :P
  1, Elég sok mindenhez szükséges a home gomb
  2, Nem azért vezette be az Apple a 16:9-es kijelzőt hogy a következő generációból kihagyja
  3, Az hogy a kijelző mellett nincs keret eléggé csökkenti a használhatóságot(szerintem)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!