fbpx Skip to content

Az alábbi képeket találtam mobilespie.com-on, amik igen valósnak tűnnek. Jól látszik, hogy egy Foxconn dolgozó fotózta le az akár új iPhone 5S készülékeket, amik gyártás alatt vannak. Várható volt, hogy hamarosan érkeznek ilyenfajta képek, de azt, hogy pontosan milyen lesz belülről az új készülék, és hogy mikor jelenik meg, természetesen még nem tudni.

 Szerinted is az iPhone 5S van rajta ezeken? 

iphone5s

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Az akku ami így egyből furcsa és hogy miért van kitakarva “paintos” technológiával pár chip 😀 ?

  2. Hogyne az iPhone 5S! Elmondanatok hogy miert lenne az? UGYANAZ mint az 5. Ne mond mar hogy te megallapitottad ilyen pixeles kepekbol!

    Ennyire nem kellene gyujteni a kattokat….

  3. Hol az NFC chip?
    Ha azt vki látja akkor ez az i5s!
    :DDD

  4. @mazsi1911: hol látsz a fehér iPhone 5-ön olyan hosszú proximity-t, mint ezeken a képeken? iPhone 5 esetén az egy kör alakú, itt meg hosszúkás.

  5. Ha vki látott már belülről sciphonet vagy skyphonet avagy bármiféle iphone utánzatot, az el sem gondolkodik hogy bármiféle 5S-ről lenne szó 😀

  6. szerintem meg igenis lehetséges, hiszen ha visszanézel olyan képeket, amiket a 4S vagy az 5 előtt raktak ki, többnyire igazuk volt, meglátjuk majd. Persze az is benne van, hogy kamu képek 😀

  7. @sssssan: van benne valami 😀 elég bazárinak tűnik..

  8. 5eve javitok csak iPhone keszulekeket, es a fejem teszem ra, hogy ez nem apple termek, hanem vmi gagyi kinai i5 utanzat.
    Pl, az apple nem vezetekel piros fekete kabelekkel keresztbe mindenfele, nem hasznal fekete csavarokat, plusz nezzetek meg azt a szegeny nyomi kis home gombot 🙂 Az egeszrol elso ranezesre is sut a gagyi feeling!

    Szoval, NEM EZ NEM AZ 5S, hanem egy 5-os klon.

  9. @kenni: Igen, és a 9to5mac-en is írták, hogy KLÓN, szóval tiéd a piros pont 🙂 Amúgy a piros kábel nekem is feltűnt…


Add a Comment