fbpx Skip to content

Ahogy már azt korábban is írtam, a Szifon.com látogatóinak Valentin napi akciókat szervezünk. Múltkor egyedi tokot vásárolhattatok 25%-os kedvezménnyel, mától pedig egészen február 14-ig 25% kedvezményt kaptok az iPeel.hu-n!

Az iPeel.hu idén Valentin napra kifejezetten lányok számára töltötte fel a webáruházát. Ez persze nem azt jelenti, hogy a pasik ne találnának maguknak tokokat, sőt. A webáruháznak Budapesten üzlete is van, itt a termékeket kipróbálhatjátok vásárlás előtt, ez pedig hatalmas előny a többi áruházhoz képest. Továbbá azért is megéri felkeresni őket, mert rengeteg olyan tok van, amit azelőtt elvisznek, hogy kikerülne a webshopba. Természetesen nem csak tokokat, hanem egyéb kiegészítőket is rendelhettek, többek között kábeleket, fóliákat és így tovább.

ip5_diam_01

fot¢ 6

ip4_dh

ipadmini_colors2

Valentin nap alkalmából most 25%-os kedvezményt kaptok, ha rendeléskor az ipeel.hu-n megadjátok a “szifoncom” kupon kódot. Ez a kuponkód a már akciós termékekből is 25% kedvezményt biztosít, tehát egy iPhone 4/4S élő és hátlapi fóliát már 449Ft-ért elvihetünk! Tehát mindenképp érdemes körülnézni, mert igen komoly kedvezménnyel rendelhettek!

Screen Shot 2013-02-06 at 11.19.05

További friss információkért és kedvezményekért kövessétek a Facebook oldalukat, illetve az iPeel.hu Instagram-ot, mivel ott is kiteszik a legújabb tokokat, kiegészítőket:

[instapress userid=”ipeeldotorg” piccount=”20″ size=”112″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment