fbpx Skip to content

A Sanoma Media Budapest már harmadik éve lepi meg a legkisebbeket új iPad mesekönyvvel. 2012 végén a nagy sikerű Hisztimesék animált hangoskönyv változata jelent meg.

fotó 3 fotó 3 (3)

A Lolamesék három kiadása után most Berg Judit népszerű kötete, a Hisztimesék készült el multimédiás mesekönyv formájában, Ónodi Eszter tolmácsolásában. A két izgalmas interaktív játékkal kiegészített animált mese és hangoskönyv ideális ajándék: szórakoztat és tanít egyszerre. Gévai Csilla illusztrációi megelevenednek, a két interaktív játék pedig újra és újra érdekessé teszi az applikációt a legkisebbeknek: az évszakok és a megfelelő ruházat összekapcsolásában segít az egyik, odafigyelést és ügyességet kíván a másik. Az alkalmazásban egy szülőknek szóló, bátorító „igaz mese” is hallható Ördög Nóra előadásában.

Hisztimesék iPad mesekönyv címszavakban:

  • Animált mese
  • Hangoskönyv Ónodi Eszter és Ördög Nóra előadásában
  • Két interaktív játék

[appstore id=”586590221″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Én is voltam olyan baf..sz, hogy megvettem a Hisztimeséket.

    Abszolút nem ajánlom, semmilyen jóérzésű szülőnek! Persze nyilván vannak olyanok, akiknek a gyerek csak nyűg, és le akarják koptatni, be akarják tréningezni, na, ők vegyék csak meg nyugodtan.

    A képek jók, csak épp a történetek arra vannak kihegyezve, hogy a gyerek nyomja csak el magában a jogos fájdalmait, érzéseit…

  2. Én is megvettem, nekem és a gyereknek is nagyon tetszik.
    Az öltöztetős játék nagyon aranyos, az a kedvencünk. Egy szülő dolga, hogy felnevelje a gyereket, ha ez játékos formában megy, az a legjobb.
    Én nagyon ajánlom a Hisztimeséket.


Add a Comment