fbpx Skip to content

Kicsivel több, mint 1 évvel ezelőtt jelent meg a Temple Run, mely csak úgy berobbant az iOS játékosok körébe. Egyszerű volt vele játszani, kemény csatákat vívhattunk ismerőseinkkel, és az elmúlt 1 évben több mint 170 millió letöltést ért el.

Ez egy sikertörténet, amit persze megpróbáltak sokan lemásolni, de ideáig senki sem jutott el. Érdekes, hogy mennyire egyszerű játékokból lehet hatalmas letöltéseket generálni, és persze pénzt keresni.

Temple-Run-2-for-iPad-31

Múlt hét elején megjelent a Temple Run 2, amit a fejlesztők ingyenesen adtak ki. Nos, nem csodálom, hogy azóta a toplista első helyén van, és rendíthetetlenül trónol ott. A Temple Run 2 négy nap alatt már 20 millió letöltést ért el, ami persze nem meglepő. Ezzel egyébként 8 óra alatt érte el az első helyet szinte a világ összes App Store-jában. Azóta a fejlesztők szerint a játékosok több mint 220 milliószor kezdtek el futni, és ez a szám egyre csak növekszik. A Temple Run 2 egyébként fejlesztett grafikával és változatosabb játékmenettel örvendezteti meg a játékosokat. Íme egy videó a játékról, ha még nem töltötted le, mindenképp tedd meg:

[appstore id=”572395608″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. A Pitfall sokkal jobb szerintem. Persze nem ismerik annyian.

  2. A Pitfall picit más szerintem de az se rossz.
    Viszont ez a második rész nagyon jó lett csak irtózatosan sok a bug és nagyon tud akadni ezt rengetegen írják szóval remélem gyorsan befoltozzák a hibákat és akkor gond nélkül lehet játszani vele 🙂

  3. Néhány perce töltöttem le és hát, hogy is mondjam? Ez kúúrva jó!!! 😀 Méltó az 1. részéhez!!! 😀


Add a Comment