fbpx Skip to content

A TraffipaxInfo alkalmazás nemrég esett át egy nagyobb frissítésen. Többek között komolyabb dizájnt kapott, és még több traffipax érhető el benne (lassan 2000db).

Újdonság még a hatósugár kijelzés is, így könnyebben látjuk, hogy merre lesz hamarosan traffipax előttünk. Az alkalmazás alapjában véve ingyenes, de havi 230Ft-ért a teljes adatbázist és reklámmentességet is kapunk. Összeségében a decemberi frissítéssel mindenkinek ajánlom a letöltését. Nemrég kaptunk egy emailt Andrástól, aki ugyancsak ajánlja az appot:

fotó 1-1 fotó 2-1

A TraffipaxInfo app korlátozott adatbázissal ingyen használható, a teljes verzióért pedig csak havi 0,89€-t kell fizetni, ami például a harmincezres büntetésekkel szemben egyszerűen nevetséges összeg.  Egy próbát tehát mindenképpen megér.

Az alkalmazás kétféle módon jelzi a közelünkben lévő traffipaxokat: térképen és távolság szerint listázva. Én legtöbbször a térképes nézetet használtam, mert így pontosan láttam, hogy melyik szakaszon mérnek és ezt hogyan tudom a legkönnyebben kikerülni. Az alkalmazás rövid hangjelzéssel figyelmeztet, ha traffipax közelébe értünk és erre a funkcióra akkor is számíthatunk, ha épp háttérben fut a alkalmazás.

Az app a nyilvános rendőrségi adatbázisból (police.hu), valamint a lelkes userek által feltöltött adatokból dolgozik. Ha traffipaxot látnál, de az még nincs az adatbázisban, jelentsd és segítsd te is az app használóit.

fotó 3-1 fotó 4-1

Az persze továbbra is alap, hogy figyeljünk a táblákra, és ha lehet, inkább induljunk el korábban, hogy a sebességkorlátozások betartásával is időben érjük el úticélunkat. Lassan járj, tovább érsz kevesebbet fizetsz! 😉 De ha mégis sietned kell, akkor a TraffipaxInfo egy okos megoldás lehet számodra.

[appstore id=”463280421″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Nekem nagyon lassan üzemel ez az alkalmazás és közben a telefon pedig 1 perc alatt nagyon felforrósodik. (i4 5.0.1)
    Soha semmilyen alkalmazás nem produkált nálam ilyet pedig már iPhone 2g óta van szifonom.

  2. iPhone 4 5.1.1 -en elindul majd a sötét hátérrel le is fagy, ilyet még nem láttam! Teljesen használhatatlan 🙁

  3. Ugyanezt a waze is tudja, csak mellé még navigál is meg forgalmi adatokat is ad, mindezt havi 0,00 €-ért, “ami például a harmincezres büntetésekkel szemben egyszerűen nevetséges összeg.”

  4. Ellenben a Waze nem tartalmazza a rendőrségi adatokat, ezt ne felejtsük el!

  5. Nekem a Traffi hunter van meg. Ingyenes ugyanezt tudja. Tobbszor joljött mar. Negativ tapasztalat: bejelentettem egy trafit, nem kerult ki a terkepre es visszafele bele is futottam, mondvanhogy ugyis jelez majd ha odaerek. – nem jelzett

  6. @gklka: Dehogynem, felviszik a magyarországi Adminok, hogy kézzel vagy scripttel azt nem tudom, de biztosan scriptelhető a dolog szóval benne van az is.

  7. ezeket az appokat sose értettem, a zsaruk szólnak nekik, h ma itt és itt leszünk?
    😀 :S

  8. @Cyberbird: nem scriptelhető az, hidd el 🙂
    @pityu: police.hu-n kinn van hivatalból az összes traffipax.

  9. nem hiszek a mesékben, úgy ezekben az alkalmazásokban sem…

  10. Maradok a jól bevált lézerdetektor mellett, az még eddig mindig időben jelzett. Nem vagyok száguldozós alkat, éppen ezért nagyon felháborított, hogy két éve kaptam egy hamincezres csekket, a Bükkábrány táblán belül 63-mal bemértek. A táblától kb 30 méterre voltam. Aki ismeri a környéket, tudja, hogy ha Budapest irányába hagyja el a községet, a lakott település végét jelző tábla olyan helyen van, hogy sem házak, sem betorkolló út nincs a táblán belül vagy 200 méterre. Arra alapoznak a büntetőjancsik, hogy ilyen helyen a legtöbb autós még ha szabályos sebességgel is ment végig lakott részen, ösztönösen elkezd gyorsítani. Ha bent a falu közepén megyek ilyen sebességgel, egy szót sem szólok, de ezt a módszert éppen akkora pofátlanságnak tartom, mint hogy Andornaktálya és Eger közt a nem egészen 100 méteres lakott településen kívüli szakaszon azért büntetnek, mert nincs felkapcsolva a helyzetjelző nappal. Szóval ezek után vettem a lézerdetektort. Már akart miatta megbüntetni forgalmi ellenőrzés céljából a megállító közeg, de szerencsére kinyomtattam a jogszabályt, ami a detektor és nem a blokkoló használatát engedélyezi. Erre tegnap a Kossuth rádióban egy ezzel a témával foglalkozó műsorban a rendőrségi nagyember belehazudja a mikrofonba, hogy a detektor használata is tiltott. Utánanéztem változott-e a jogszabály, de nem változott. A detektort nem nem tiltják,és a blokkolót is csak tavaly szeptember elsejei hatállyal tiltották meg. Arra a kérdésemre, hogy ha tiltott a detektor használata, miért lehet a legtöbb műszaki cikket forgalmazó áruházban nagy választékban kapni, nem tudott válaszolni a közeg. Ez olyan, mintha narkót lehetne szabadon venni a boltokban, és ha megtalálják nálad, megbüntetnek.

    Bocs ha kicsit off voltam, de azt hiszem ezzel a traffipax dologgal nem vagyok egyedül, mármint hogy nem a szabályok betartatására használják, hanem lesből lőve pénzbehajtás a cél. Az egyesült államokban például csak nyíltan, nem elbújva mérhetnek a rendőrök.

  11. @baggins: Ez sajna nem az Usa hanem magyarisztan itt mindent lehet battya 😀


Add a Comment