fbpx Skip to content

A tokok terén is komoly verseny folyik az idei CES-en.

DSC_0001

Kezdjük is a Justin Case nevű iPad, iPad mini tokkal. Ez egy kihajtható bőr tok, amiben az az érdekes, hogy ugyan beépített akkumulátorral van felszerelve, mégsem lett tőle nagyobb a tok. A fenti képen jól látszik, hogy bal oldalon az akkumulátor mellé rögtön kábeleket is kapunk. Mivel a tok kihajtható és az akkumulátor nem az iPad “alatt” van, hanem a kihajtható felületben, egyáltalán nem lesz tőle nagyobb a tok. Szerintem nem rossz elgondolás, egyedül az lehet a probléma, ha a kábelek megtörnek, de remélem erre is van/lesz megoldás.

Screen-Shot-2013-01-08-at-16.42.06

Lassan, de biztosan érkeznek az iPad mini tokok is. A Speck is bemutatta a legújabb kemény iPad mini tokját. Több szín közül lehet választani, hölgyeknek biztos bejön a rózsaszín változat. Nekem egyébként kifejezetten tetszik, ha lenne iPad minim, biztos vásárolnék hozzá ilyet.

legoiphonecases

A Smallworks új LEGO-s tokokkal vonult ki a CES-re. Ezek speciális kemény tokok, amellyel akár egy egész LEGO robotot építhetünk. Az ára 25 dollár körül mozog, tehát 5-6.000Ft. Egyszer biztos kipróbálnám, azonban egy helikopterrel a tok hátán nem tudnék telefonálni.

DSC_0043

Az iLounge pavilonjánál meglepetésünkre szuperhősös tokokat találtak a kollégák. A Chara-Cases tokok DC és MARVEL hősöket mintáznak meg iPhone-hoz és iPod Touch-hoz. A “hősök” kemény gumiból készülnek és szinte az összes elkészült tokként. Az ára körülbelül 35 dollár körül mozog, remélem Magyarországon is lehet majd kapni őket!

DSC_00451

A PureGear standjánál idén Retro tokokkal is találkozhatunk. Érdekes elképzelés. Kettő az egyben tok, mivel a hátulján retro játékokkal játszatunk, mint például egy golyópotyogtatós a döntésink megkönnyítésére, vagy labirintus. A kemény műanyagnak köszönhetően ezek is megfelelően védik a készülékeinket. Valamikor a nyár elején találkozhatunk majd velük a boltban is:

original-17

xlarge-15

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Hol a vasember tok???? az egyetlen értelmes szuperhőst kihaggyák? nem akarom elhinni…..

  2. a fél interneten ezeket a tokokat lehet látni – sztem idiótaság 🙂

  3. @Sonik-29: Köszi! hol lehet iPhone 5-hoz ilyet venni? eBay-es cuccokban nem bízok annyira


Add a Comment