fbpx Skip to content

Ahogy tegnap már írtuk, érkeznek a CES 2013 első termékhírei.

belkin-thunderstorm-handheld-home-theater_screenshot_20130107134332_2_nfh

Rögtön kezdjük is a tegnap már említett Belkin iPad tokkal. A Thunderstorm Handheld Home Theater hosszú, ám igen konkrét nevet kapott. Tehát a Belkin egy speciális tokkal tör be ismét a piacra, mely -mint a nevéből is adódik- a hanghatást kívánja javítani. Ezt egyébként sikeresen meg is teszi, bár nem olcsón. 200 dollár körül fog mozogni a kiegészítő, és jelenleg még csak a 30 tűs csatalkozós változatot vásárolhatjuk meg.

belkin-thunderstorm-handheld-home-theater_screenshot_20130107134338_2_nfh

Érkeznek az iPhone 5 kiegészítők is. A Lunatik ugyan extrém, de komoly védelmet adó tokot jelentett be, mely többek között por és cseppáló is. Egyébként a tok kialakításánál odafigyeltek a kéz nyomvonalára, így rendkívül kényelmes és könnyű is egyben. Azt, hogy mikor foghatjuk a kezünkben, egyelőre nem tudni.

1357302530

Ha már tokoknál tartunk, akkor érdemes megemlíteni az Ampjacket nevű terméket. Ez is egyfajta speciális tok, azonban most a kihangosítást, zenehallgatást veszi célba. A speciális tok kifejezetten arra lett tervezve, hogy összegyűjtse az iPhone-ból kijövő hangokat, majd pedig felerősítse azokat. Egyébként a tok nem is néz ki rosszul és műanyag borítású. Mától megvásárolható erre: Link

image

A tokokról térjünk át a töltőkre és a hordozható akkumulátorokra. A Lilliputian nevű cég belecsapott a levesbe. Ennél szerényebben el se tudták volna nevezni a terméküket. A “Nektár” nevű új külső akkumulátoruk nem kevesebb, mint 2 hétnyi energiát hordoz magában. A fejlesztés egyébként több mint 50 millió dollárt emésztett fel, és az elképzelés pedig az, hogy legalább 1,5 hétnyi használatra elegendő energia legyen nálunk.

0106_nectar_01.jpg

0106_nectar_03.jpg

A nectar-ra egyébként bámelyik mobil eszközünket csatlakoztathatjuk, akár iPhone-ról, akár iPadről beszélünk. Körülbelül 300 dollárért lesz kapható nyár elejétől. Nekünk tetszik.

PowerDock_2

A Griffin sem szórakozott, mikor azt mondta, hogy én egy egész családnak ellátom a töltő szerepét egyetlen eszközömmel. A PowerDock 5 nevű kiegészítő a nevéből is adódóan 5 darab USB-vel van felszerelve. Nem csak Apple termékeinket tölthetjük vele, hanem más egyéb USB-s eszközünket is. Jól látszik, hogy a töltés mellett azért úgy lett elkészítve, hogy minél több termék egy helyen is elférjen. Az adapter nyártól lesz elérhető, 99 dollártól.

HPpocketplaylist-580-75

A HP is hozott nekünk egy apró, de annál fontosabb kütyüt, mégpedig a Pocket Playlist-et. Ez a kis kütyü egy utazó háttértároló, mely akár 32GB-os is lehet. Beépített akkumulátorának segítségével akár út közben is használhatjuk. Tehát ez egy nagyon is hordozható háttértároló, mely akkumulátorról is képes működni és a beépített Wi-Fi segítségével elérhetjük a rajta tárolt adatainkat. iOS rendszerrel is együttműködik, tehát akár iPhone-ról és iPadről is elérhető a memória. Az eszköz február 15-től lesz elérhető 130 dolláros áron.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Azért a Nectar-nál illett volna megemlíteni, hogy az egy üzemanyag cella elven működő cucc, tehát nem bedugod a konnektorba h feltöltsd 2 hétre, hanem a patront cserélgeted (ami ha jól emlékszem 10 dodó darabja)!
    Amúgy az elnevezés szerintem zseniális 🙂

  2. ez a Griffin cucc nevetséges…

  3. @Draft Biztosan nagy hiánycikk volt..


Add a Comment