Készíttess egyedi iPhone, iPad tokot a képeidből!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már jó ideje gondolkoztam azon, hogy hol tudnék egyedi tokokat gyártani. Külföldön erre számtalan lehetőség van, de szerencsére hazánkban is akad 1-2 hely.

Jelen esetben a http://meglepetespont.hu-ra esett a választásom. Galgóczy Gergellyel beszélgettem az elmúlt hetekben, hogyan működik 1-1 ilyen hátlap rendelése, hogyan tudnám időről időre egyedi hátlappal meglepni magamat vagy a páromat. 🙂

01

Most egy picit vonatkoztassunk el a jailbreaktől, az iPhone belső kezelőfelülete nem a testreszabhatóságáról híres. Azonban biztosan nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom, hogy a hátteremet sokszor lecserélem. Talán ez az egyedüli dolog, amit hetente vagy kéthetente változtatok. Ahogy a háttereket, úgy tokjainkat is szoktuk váltogatni. Míg nekem 3 tokom van a jelenlegi telefonomhoz, addig a párom legalább 10-15-tel büszkélkedhet. 🙂 Míg mi folyamatos használatra keresünk egy-egy egyedi tokot, ők akár a ruháik színeihez is rögtön vásárolnak egyet.

Itt jön képbe az egyedi tok. A SzifonAjandek, vagyis Gergely csapata speciális kemény műanyag hátlapra, vagy rugalmas tokra “nyomtatják” a képet, melyet mi választunk ki. Természetesen ez lehet iPhone 5, iPhone 4/4S vagy akár iPad 2, iPad 3 tok is.

Érdemes kiemelni azt is, hogy a komolyabb iPhone 5 vagy 4/4S tokokat átlagosan 3-4.000Ft körüli összegekért kapjuk meg, a meglepetéspontnál az egyedi saját tokunkat akár már 2.000Ft-tól is hazavihetjük!

Csak hogy pár példával szolgáljak, milyen tokokat érdemes így rendelni: talán a leglogikusabb, ha saját fényképünket, vagy éppen egy jól elkészített Instagram fotónkat használjuk alapanyagként. Vagy akár az internetről, magas felbontásban letöltött hátterekből is készíthetünk saját, egyedi tokot! Engem leginkább ez vonzott, mivel mindig is szerettem volna egy Iron Man-es szuperhősös tokot. 🙂

Érdemes ehhez a Google képkeresőjét használni, és persze minél nagyobb képet keresni. Először is ezt állítsuk be:

Screen Shot 2013-01-06 at 13.05.37

Majd keressük meg azt a képet amelyik tetszik, és hopp, már meg is rendelhetjük az egyedi szuperhősös tokunkat! 🙂

Megrendelés, SzifonKedvezménnyel!

Screen Shot 2013-01-06 at 13.15.47

Megrendeléshez nem kell mást tennünk, mint ellátogatnunk a SzifonAjandek.com-ra. Ott kiválasztjuk, hogy melyik eszközre szeretnénk a tokot legyártatni, majd pedig feltöltjük mellé a képet. A weboldal csapata egyébként minden egyes megrendeléskor átnézi a képet, és küld nekünk egy vázlattervet, hogy hogyan fog kinézni a tok, így nem hibázhatunk és nem érhet minket “kellemetlen meglepetés”. 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!