fbpx Skip to content

Idén is útjára indul a világ egyik legnagyobb szórakoztató elektronikai szakkiállítása, a CES! A következő pár napban biztos számíthattok itt a blogon a CES-el kapcsolatos cikkekre. Megpróbáljuk nektek napi bontásban összegyűjteni azokat az érdekes kiegészítőket és kütyüket, amik picit is relevánsak lehetnek az Apple-re nézve.

CES_2013-525x295

Abban biztosak lehetünk, hogy idén sem lesz rossz a felhozatal, illetve az sem kétséges, hogy az Apple továbbra sem jelenik meg a CES-en. Tehát kizárólag kiegészítőkkel, illetve más gyártókkal fogunk találkozni a következő pár napban. Ahogy azt korábban már sejtettük, érkeznek új táblagépek, új kijelzők, illetve új mobil eszközök. Természetesen a legnagyobb gyártók itt lesznek, például a Samsung, LG, Motorola, Nokia és így tovább.

0106_corning_gg_3.jpg

A kiállítás még el sem kezdődött, de már vannak “pletykák”. Érkezik a vadi új Gorilla Glass, melynek régebbi változata jelenlegi is védi az iPhone-jainkat. Az új erősebb, jobb és karcmentesebb verziót most fogják csak bemutatni, így egyelőre maximum az iPhone 6-tal érhet el hozzánk.

thunderstorm-5-1

A Cult Of Mac még a CES előtt kifaggatta a Belkin egyik PR ügynökét, hogy ők ugyan mivel készülnek a eventre. A fenti képen jól látható, hogy egy speciális iPad tokot szeretnének majd nekünk bemutatni. A tokba úgy kell majd dokkolnunk a készülékünket, mivel ez nem csak egy tok, hanem egyben egy komoly kihangosító is. Középen “mélyláda”, bal, illetve jobb oldalt pedig komoly hangszórókkal felszerelt tokkal találkozhatunk majd. Elsőre nem is tűnik rossznak, meglátjuk mit mondanak majd róla a CES-en.

lg_oled_ces_2013-525x508

Valójában rengeteg egyéb kütyüvel is találkozhatunk majd, például 4K-s tévékkel, az Nvidia új grafikus processzoraival, speciális két kijelzős telefonokkal, újfajta tabletekkel. Meglátjuk merre is halad a tudomány és mik lesznek 2013-as év termékei. Számunkra talán az egyik legérdekesebb lehet az új Samsung Galaxy S IV!

galaxy-s4-logo1

A Samsung új zászlóshajója, amit valószínűleg most fog bemutatni, a Full HD-s Super AMOLED 1920×1080 pixel felbontású kijelzőt fogja megkapni, természetesen legújabb processzorokkal. Én nagyon kíváncsi leszek rá. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. “Én nagyon kíváncsi leszek rá. ”
    Nekem azt tanította a nagypapám, hogy ilyen nincs, hogy kíváncsi LESZEK rá, mert már most az vagy, tehát: kíváncsian várom vagy csak simán kíváncsi vagyok. A lényeg, hogy nincs jövőidőben kíváncsiság 😛

  2. Én a hazai idő szerint 2 kor kezdődő Sony bemutatóra leszek kiváncsi!

  3. Nekem meg azt tanította a nagyapám, hogy a világ összes nöjét nem kaphatod meg, de törekedni kell rá 🙂

  4. “Ha megjelenik és jó tulajdonságai lesznek, akkor kíváncsi leszek rá, ha nem lesz igazán jó, akkor nem leszek rá kíváncsi.”

    Nagyapád biztos volt amihez jobban értett, mint a stilisztikához…

  5. De hát, ha már tudod (a jövőben) a tulajdonságait akkor mire vagy kíváncsi, illetve mire nem vagy ha már úgy is tudsz mindent!? 😀

  6. SAMSUNG GALAXY S4? Ezt a hülyeséget meg honnan vettétek?! Uristen…

    Amugy most lett vége a keynote-nak természetesen telefont nem mutattak be azt majd májusban fogják az “unpacked” eventen mint az S3-at tavaly.

    Hát meg kell, hogy mondjam nagyon erős újításokkal rukkolt elő a Samsung.

  7. @PredatorNo1: nem tudsz meg belőle mindent, hiszen az, hogy milyen számok állnak egy dobozon, még nem fogja elárulni, hogy kézbe véve milyen, használni, nyomkodni milyen. az adatok semmit nem mondanak el, hiszen hiába van benne 64 magos processzor, 32GB ram, ha ugyanúgy szaggat rajta egy görgetés a böngészőben, használat közben melegszik, vagy mondjuk vágja a kezedet a széle a készülékháznak. vannak, amik csak akkor derülnek ki, ha megnézed élőben.

    @hegyi: “Meglátjuk merre is halad a tudomány és mik lesznek 2013-as év termékei. Számunkra talán az egyik legérdekesebb lehet az új Samsung Galaxy S IV!”

    ez nem azt jelenti, hogy a SGS4-et a CES-en bemutatják, hanem hogy 2013-ban majd megjelenik, de ettől még mondhatnak róla ott valamit.

  8. Ha van olyan aki kijott ra irjon nekem es mehetnenk egyutt!! 😀 [email protected]

  9. S IV-nek külön esemény lesz. Addig (hivatalosan) nem fog kiderülni róla semmi szvsz.
    A Sony új cucca a Z nem rossz.

  10. @jarodfree: Az állításod önmagát szedi ízekre. Hogyan tudod meg, hogy jók-e a tulajdonságai, ha nem vagy rá kíváncsi? Nagyapám nem lesz rá kíváncsi, és ő nem is fogja megtudni. De ha te meg akarod tudni, hogy jók-e a tulajdonságai, máris kíváncsi vagy, szépen elolvasod, és ha tetszik, onnantól nem kíváncsi vagy, hanem érdekel a telefon vagy az adott kütyü. A nagyapja lehet, hogy jobban értett valamihez a stilisztikánál, nálad azonban jobban értett ahhoz is. 🙂

    A 4K-s tv akkor lesz érdekes, ha lesz rá elérhető műsor is, addig szerintem felesleges, mert még a valódi fullHD műsorszórás sincs elterjedve széles körben.
    Remélem komoly előrelépések lesznek CPU-VGA ügyben is, jó lenne, ha a jelenlegi árak lejjebb nyomódnának.

  11. Én úgy tudom, hogy már a lens technology-t használják, és nem a gorilla glasst.

    iPhone iterations prior to the iPhone 4 used Corning Gorilla Glass, as evidenced on page 471 of the Steve Jobs biography.

    With the iPhone 4, Apple began using Lens Technology International to manufacture their aluminosilicate glass. This was the supplier responsible for the white iPhone 4 delay.

    Furthermore, Corning’s Gorilla Glass website does not list the iPhone as a product.

    http://www.engadget.com/2010/07/18/white-iphone-4-delay-the-challenges-faced-by-apples-glass-supp/

  12. @errant: én írtam a gyártónak (Gorilla Glass) levelet, és azt válaszolták, hogy az iPhone 4-hez, 4S-hez és az 5-höz is ők gyártják az üveglapot az Apple-nak. Tényleg fura, hogy ennek ellenére nincs ott az Apple a listában…

  13. A Samsung a Galaxy S IV-et állítólag márciusban jelenti be egy saját event-en, és áprilistól lesz kapható… (forrás: androidauthority)


Add a Comment