fbpx Skip to content

Elkészült a NEXON Bérkalkulátor+ alkalmazásának 2013-as frissítése, és továbbra is ingyeneses érhető el az App Store-ban.

Screenshot 2012.12.14 12.14.43

A Bérkalkulátor+ bér- és jövedelemcsomag kalkulátor segítségével gyorsan, könnyen, a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelő módon, ráadásul vizuális támogatással kiszámolhatod a bruttó-, nettó béred, juttatási csomagodnak egyéb elemeit (bónusz, cafeteria, telefon, céges autó), valamint akár munkáltatói összköltséget.

Screenshot 2012.12.14 12.14.35

Az alkalmazás indítása után a megjelenő kör növelésével vagy csökkentésével állíthatod be a bruttó alapbéred, de a jobb alsó gomb segítségével akár a nettót, vagy a munkáltatói összköltséget is megadhatod. A pontos értékeket a körön állva a virtuális billentyűzettel is beírhatod. Az eredményeket a kör alatt láthatod azonnal.

Plusz juttatás elemeket is felvehetsz (pl. cafeteria, bónusz) a jobb oldalon található plusz gomb segítségével. A plusz juttatásokat egyszerűen törölheted, ha egy gyors mozdulattal kihúzod a képernyőről. Az összeállított bércsomag részletes információja a telefon elforgatásával egy összegző képernyőn infografika formájában látványosan jelenik meg, a kalkuláció eredménye pedig email formájában elküldhető. A NEXON Bérkalkulátor+ a 2013-es évi jogszabályoknak megfelelően számolja az értékeket, valamint tartalmazza a 2012-es számításokat is, így egy gombnyomásra összehasonlítható a változás. 

Az alkalmazás sokak számára hasznos lehet arra, hogy megnézze 2013-ban mennyit vihet haza, de akár egy állásinterjún, bértárgyalás közben is használható.

[appstore id=”472921649″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Szeretem az ilyen appokat 😛

  2. jobb ha nem tudom, hogy mennyi a bérem 🙂

  3. @draft: xD jah 😀

  4. @draft: Neked nincs is béred 🙂

  5. MO-n minek berkalkulator ahhoz a kis fos lovehoz ?


Add a Comment