fbpx Skip to content

Az Apple még december elején frissítette a Karácsony 12 napja (12 Days of Christmas) alkalmazását a 2012-es szezonra, viszont ha akkor írtunk volna róla, sokan el is felejtik, hogy van ez a lehetőség, hacsak fel nem teszik rögtön az alkalmazást a készülékükre.

Az app karácsony másnapjától (december 26.) kezd el működni, és onnantól 12 napon át (tehát január 6-tal bezárólag) minden nap mást tesz ingyenesen elérhetővé az iTunes Store-ból. Ezek az ajánlatok az alkalmazás nélkül is ingyenesen elérhetőek az adott napokon, viszont az app push értesítéssel jelzi, hogy aznap mi az ajándék, és rögtön rá is tudunk nyomni a letöltésre.

mzl.oebtzzze.320x480-75 mzl.zgzfaiwi.320x480-75

A cég azt nyilatkozta, hogy az ingyenesen letölthető termékek között lesznek alkalmazások, zenék, videók és TV-epizódok, valamint könyvek is.

A karácsonyi alkalmazás az Egyesült Államokon kívüli országokban, így hazánkban is ingyenesen elérhető, tehát irány az App Store! 🙂

[appstore id=”479672983″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Csak tudnám mi 32 mega ezen az appon 🙂

  2. @earny: ahogy néztem, elsősorban a különböző nyelvek esetén a módosított grafikai elemek.

  3. Nekem mar adott egy videót rod stewart tol

  4. Én pont USA store-os vagyok..Át lehet ezt állítani valahogy, vagy meg lehet azt tudni, hogy az adott napon melyik app ingyenes anélkül, hogy ezt az alkalmazást le kellene töltenem?

  5. Annyira nem kell azert izgulni, mult evben sem volt semmi ertelmes az akcios cuccok kozott. Appshopper oldalanak frissitgetesvel tobb erdekessegre lelhettek mint ezzel 🙂

  6. @Szanya: Egy dolog erdekelt volna belole, azt is leszedtek mar az appstorebol 🙂

  7. dnp,
    Az, hogy neked semmi nem tetszett, nem jelenti azt, hogy más ne talált volna értelmeset, számára megfelelő a tavalyi kínálatban.. 😉

  8. @Vikk: én is usa store-os vagyok elsősorban, de pl az ilyenekért csináltam egy magyar accot is, simán lehet váltogatni a készüléken a két acc között. szeretem megnézni, hogy mi vezet pl a magyar store top 10ben, meg hasonlók, és csak átjelentkezek, majd vissza.


Add a Comment