fbpx Skip to content

Ismét eltelt egy év. Úgy érzem, az egész Szifon csapat nevében mondhatom, hogy egy remek év áll mögöttünk. Az Apple is kitett magáért  még 2012 tavaszán a Retina iPaddel, majd jött a Retina Macbook Pro és végül pedig az iPhone 5 és az iPad mini.

Természetesen ezzel együtt a blog látogatottsága is nőtt, ebben az évben jóformán duplázódott az előzőhöz képest. Köszönjük nektek, hogy ennyien olvastok minket nap, mint nap! 🙂

IMG_0672

Ahogy azt már megszokhattátok az évek során, most is megosztom veletek, hogy milyen csengőhangot és alkalmazásokat használok karácsonykor, nekem eddig ezek tetszettek a legjobban, de természetesen Ti is ajánlhattok nekünk hozzászólásban.

Nekem karácsonykor szokásosan a “Rudolph the red nose reindeer” a csengőhangom, amit INNEN letölthettek le. Illetve elérhető a Holly Jolly Christmas is, amit INNEN tölthettek le ugyancsak. SMS hangról sem szabad lemaradni: A csengettyűs rövid SMS-hangot pedig INNEN tölthetitek le.

Hangok felrakása a készülékre: a csengőhangokat bontsuk ki a ZIP-fájlokból, majd az iTunes-ba behúzva, és a csengőhangok szinkronizációját bekapcsolva tudjuk rátölteni a telefonunkra. Ezek után a Settings (Beállítások) appban a Sounds (Hangok) alatt lehet kiválasztani őket. Az SMS hangok egyszerű kiválasztásához legalább iOS 5 szükséges, a csengőhangokhoz 3.1.3 is elég.

photo-5

Alkalmazások, amiket használok:

Az ünnepekre van saját fejlesztésünk is, a Szifon.xmas. Illetve én az Xmas Frames nevű appot kedvelem még a legjobban:

[appstore id=”486354905″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”339833979″ country=”HU” style=”custombox1″]

Az Apple-nél is karácsonyi hangulat van, most egy iPad / iPad mini reklámot indítottak útjára az ünnepek örömére. A reklám egyébként nekünk picit unalmasnak tűnhet, azonban van mondani valója bőven. Érdemes megnézni, hogy a Retina iPad a nagypapánál van, az iPad mini pedig a kislánynál, illetve megint a FaceTime-ot reklámozzák ilyenkor, mert hazánkkal ellentétben ott legtöbbször komolyabb távolságok is vannak szülők, nagyszülők között.

Míg idén az iPad minié volt a főszerep, addig az elmúlt években az iPhone 4 és 4S volt karácsonykor a középpontban:

Az alábbi képet pedig Viktortól kaptuk, a következő szöveggel:

Ma édesanyám úgy döntött, hogy az ő gyerekkorából maradt díszeket használjuk az idei fán. És találtam közte egy több mint 40 éves szifon díszt! 🙂

IMG_0129

Ezúton is kívánunk nektek kellemes ünnepeket! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Kellemes ünnepeket az egész szifon kozossegnek

  2. Boldog karit es buek !

  3. Boldog Karácsonyt szifonosok!:)

  4. Kellemes ünnepeket a szifon közösségnek!

  5. Nagyon köszönjük a kitartó munkátokat! Boldog karácsonyt!!!

  6. Boldog Karácsonyt nektek is!


Add a Comment