fbpx Skip to content

Az Éva magazin ünnepi és egyéb különszámairól rendszeresen beszámolunk, és mivel újabb ünnep közeleg néhány nap múlva, így nagyon is aktuális a következő hírünk. Nőknek ilyenkor kifejezetten ideális ez a kiadvány, mivel rengeteg tippet és trükköt találhatnak benne az ünnepekre. Azt ajánljuk férfi olvasóinknak, hogy most kivételesen töltsék le ezt az ingyenes számot és mutassák meg párjuknak! 🙂

advent1

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani néhány nappal a karácsony előtt az Éva magazin iPades karácsonyi különszámát. Ha még nem tudjátok, mi legyen a menü otthon, vagy néhány ajándékötletre vágyik a barátnő, feleség vagy anyu, akkor gyorsan nyomjátok a kezébe hőn szeretett táblagépeteket és adjatok neki ti tippeket az Éva magazin segítségével.

A női vonulat ellenére azonban érdemes belenéznünk az erősebb nem tagjaként is a magazinba, mert meglehetősen szép tipográfiával, képekkel, animációkkal és videókkal találkozhatunk, közben pedig hátha megihlet minket az ajándékvásárlással kapcsolatban valamelyik oldal.

advent2

A gyönyörű animáció a címlapról idén sem marad el, a szemünk láttára készül el egy karácsonyi koszorú. A magazin teljes mértékben hozza az eddigi magas színvonalat, a tartalom tekintetében pedig a papíralapú újság anyagait mozgatták, szólaltatták és animálták meg újra a készítők.

A készítők elmondták, hogy az Éva nagy előnye, hogy a lap 90%-ban saját gyártású anyagokból áll össze (értsd: ők főzik, fotózzák, videózzák), így nem kell kompromisszumot kötniük akkor, mikor kitalálják, milyen interaktív tartalommal töltsék meg a magazint. Az új adventi számnál már az iPades változathoz találtak ki mindent, és az így keletkezett tartalomból válogatták ki a nyomtatott laphoz a tartalmat. Úgy gondoljuk, ez meg is látszik a magazinon, majdnem tökéletes iPades újság született.

advent3

Az interaktív elemeket szokás szerint ikonok jelzik, és egyértelműen leírják, hogy mit is kell pontosan tennünk. Ez nagy segítség azoknak, akik még csak most ismerkednek az iPaddel, vagy először olvasnak ilyen magazint. Tökéletes ajándék, ha a család valamelyik tagja iPadet kap karácsonyra, hiszen akkor azonnal magyar nyelvű tartalommal tölthetitek meg az eszközt, ráadásul nem is akármilyennel.

Az Éva magazin alkalmazása ingyenesen letölthető az App Store-ból, letöltés után pedig a különszámok a Newsstanden keresztül szintén ingyenesen érhetőek el.

[appstore id=”427386947″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment