fbpx Skip to content

Nemsokkal ezelőtt várt elérhetővé a YouTube Capture alkalmazás, melyet a Google fejlesztett. Az alkalmazás segítségével bármikor feltölthetjük az iPhone-on lévő videóinkat. Ez jelenleg csak a már felvett videókra, vagy az éppen az alkalmazással készített videókra igaz, élőben egyelőre nem közvetíthetünk az appal.

photo 1-5 photo 2-7

Első indításkor egy speciális menü fogad minket, amin végighaladva beállíthatjuk, hogy milyen extra segítségeket kérünk az alkalmazástól, illetve rögtön a közösségi weblapokhoz is csatlakozhatunk.

photo 3-4

A beállítások végeztével már el is kezdhetjük a felvételt, azonban nagyon okosan ezt csak fekvő módban engedi az alkalmazás, így elkerülendő az, hogy fekete oldalsávos, rosszul rögzített videók kerüljenek fel a YouTube-ra.

photo 5-1 photo 1-6

A videó feltöltése is pofonegyszerű. Megadjuk a nevét, illetve hogy publikus vagy privát, vagy esetleg ha nem listázhatóvá szeretnénk tenni. Innen akár meg is oszthatjuk, illetve az Enchance menüben akár meg is vághatjuk az elejét, vagy a végét.

photo 4-2

Alapesetben tehát nem engedi az alkalmazás hogy álló módban videózzunk, illetve 720P HD-ban rögzít, még iPhone 4S és 5-ös esetén is. Összeségében hiánypótló a YouTube Capture és a Google ezt is remekül elkészítette. Természetesen ingyenesen elérhető az App Store-ból:

[appstore id=”576941441″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Photo.app -ból is lehet feltölteni youtube-ra nem újdonság..

  2. @iBenito: nem a feltöltés az újdonság, hanem a célzott app.

  3. Eléggé furcsa, hogy a támogatott eszközök között ott van a 3. Generációs iPod Touch, mikor annak nincs is kamerája.

  4. Ez milyen hiányt pótol? Nem jöttem rá, mit tud, ami eddig hiányzott?

  5. De miért csak 720p be vesz fel?:(

  6. Elnézést, hogy ide, de nem találtam jó helyet a kérdésemnek. Van még más is, akinek “akadozik” az imessage elérhetősége? T-mobilnál vagyok, és azt tapasztalom pár hete, hogy hol tudok imessaget küldeni, hol nem. Volt, hogy egymást követő üzeneteim közül az első átment, a második már csak smsként. Még egy kérdés. Vajon a T-mobilnak megéri, haszna származik belőle, ha nem, vagy nem mindig elérhető az imessage (költői kérdés volt). Az is érdekes kérdés, hogy más szolgáltatók esetén is gond van-e.

  7. @Skizo: hálózati beállítások törlése volt már? a szolgáltató felé jelezted a hibát?

  8. @Jadeye:

    Nem próbáltam még, mert általában mire legközelebb nézem, már ismét működik. Szerinted ilyenkor is érdemes törölni a hálózati beállításokat?

  9. @Skizo: ha meg sem próbálod, akkor nem lehet kijelenteni, hogy a szolgáltató hibája, és nem csak a készülék vacakol valamiért. tehát szerintem mindenképp érdemes előbb ezt megpróbálni.

    ugyanakkor a hiba lehet a szolgáltatón túl is, tehát már az Apple-nél, amivel viszont a hálózati beállítások törlése nem fog tudni mit tenni, a szolgáltató sem igazán, bár ők jelenthetik a dolgot az Apple felé, vagy egyenesen felhívhatod te is az Apple-t (http://www.apple.com/hu/contact/).

    az utóbbi időben Apple-oldalon is vannak hibák, inkább az az idegesítő, hogy noha ki van kapcsolva, hogy ilyenkor SMS-ben küldje el, mégis megteszi.

  10. @Skizo: Én sem próbáltam még, de nekem is ugyanezt csinálja! Ilyenkor mondjuk elküldöm whatsappon, csak az a gáz, ha egy képet/videót mms-be küld el, mert ha ezt előre tudom, eleve whatsappon küldöm.

  11. Nekem is volt ezzel problémám bár nálam egyáltalán nem ment semmi mobil neten ilyenkor. Restart általában meg oldotta a problémát, bár egy pár napja mar nincs vele gond.

  12. anno kipróbáltam, kb 2szer annyi idő feltölteni vele, mint a camera rollból…


Add a Comment