fbpx Skip to content

Nyerj a Füles iPad keresztrejtvénnyel féléves digitális National Geographic előfizetést! 

A Mikulás puttonyába idén a sok csoki és virgács mellé szerencsére befért 3 új, ingyenes keresztrejtvény is, ami a rejtvényfejtő keménymag számára duplán “piros betűs” ünneppé teszi a december 6-át, ráadásul az idénymunkások koronázatlan királya hozzácsapott egy nem akármilyen nyereményjátékot is! 🙂 Aki megfejti a három rejtvényt december 6 és 9 között, és a legtöbb pontot szerzi, az féléves digitális National Geographic előfizetést nyer! Az első három legtöbb pontot szerző játékost jutalmazzák!

Nem kell mást tenned, mint:

  • Ha még nincs meg, töltsd le a Füles iPad keresztrejtvény alkalmazást:
  • Lépj be a Facebook profiloddal a Füles iPad keresztrejtvénybe! Fejtsd meg a december 6-án megjelenő három rejtvényt – legkésőbb december 9-ig!
  • Szerezz minél több pontot a rejtvények megfejtésével – a rejtvények kitöltöttsége és a gyorsaság is számít! Ha elakadsz segítséget is kérhetsz az alkalmazásból, a pontszámod nem fog csökkenni.

A játék időtartama: 2012. december 6-9. A nyerteseket emailben értesítjük 2012. december 11-én.

Részletes játékszabályzat: www.mobilstart.hu/fulesmikulas

[appstore id=”491300663″ country=”HU” style=”custombox1″]

Különdíjat nyert a Füles applikáció

A Sanoma Media Budapest által fejlesztett Füles keresztrejtvény iPad alkalmazás nyerte Az Év Honlapja 2012 pályázat Márkázott digitális megoldások című különdíját. Gratulálunk a Mobilmédia üzletág munkatársainak! Az Év Honlapja verseny pályázatra idén egyébként minden korábbinál több, 360 nevezés érkezett. A weboldalakon kívül mobil alkalmazásokat és a mobilweboldalakat is értékelték a versenyben. A Magyar Marketing Szövetség által 11 éve megszervezett minőségi díj az innovativitást, a dizájnt, a tartalmat és a kereskedelmi szempontokat veszi figyelembe.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Sajnos nagyon könnyű kijátszani a rendszert… a leggyorsabb megfejtő az lesz aki a leggyorsabban begépeli a helyes megfejtést.

  2. Ennél azért árnyaltabb a sorrend számítása! A rendszer a pontszámot az idő és a helyes kitöltöttség alapján számolja.

  3. Én arra céloztam, hogy a rendszer csak az appon belül eltöltött időt méri! Megnyitod, screenshot, kilépés… A screenshot alapján megfejted a rejtvényt, majd visszalépsz, és villámgyorsan kitöltöd az egészet. Az elején a screenshot max 3mp, a begépelés meg az ujjaid sebességétől függ, de akár 1 perc alatt is megcsinálhatod.

  4. Ha javítanák ezt a hibát (mármint ne csak a futáskor mérje az időt) akkor fair lenne a verseny. Mondjuk még nem késő befoltozni… 🙂

  5. Nem hinném, hogy a szervezőknek nem tűnne fel, ha irreális lenne a kitöltés ideje.

    Egyébként szerintem nagyon nem jó, hogy a “hogyan tudnánk csalni” a lényeg, és nem maga a játék, mikor 3 ingyenes rejtvényt amúgy is mindenki nyert alapból.

  6. Bűvész vagyok, nekem egyből szemet szúr a csalási lehetőség… 🙂 Amúgy nem indulok a játékon. Nem szeretem a versenyeket, én a játékot élvezem. 🙂

  7. Nem sikerült a rejtvényt megjeleniteni . Nem tudom , az én vagy a masinám
    öreg kora akadályoz ebben . Laja bá Sopron


Add a Comment