Tökéletes iPad mini hirdetés a Time magazin hátoldalán

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple nem igen szokott nyomtatott magazinban hirdetni, így nagyon érdekes, hogy most a méltán híres Time magazin hátoldalán egy iPad minivel találkozhatunk. Ez egy teljesen letisztult, tökéletes hirdetés. Semmi más, csak az iPad mini.

Egyébként nem csak a Time magazinnál találkozhatunk az iPad minivel, hanem például a The New Yorker-nél is. A mondanivaló szinte adja magát, “ugyan azt olvashatod, csak kisebben”, mivel ugye ezek a magazinok mind elérhetőek iPad-re is.

Mint azt már fent írtam, ugyan az Apple-től elég távol állnak a nyomtatott megjelenések, érdemes megnézni a régebbi nyomtatványokat:

Ha nem vagyunk képesek betelni a fenti kiadványokkal, érdemes megnézni azt a Youtube lejátszólistát, ami tartalmazza az eddigi összes megjelent Apple TV reklámot, szám szerint 485 darabot.


  1. Hogy nem-e? Nemrég a kezembe került egy 93-as HVG és bizony ott volt benne egy Apple csodamasina. Még itthon is ment hajdanán a marketing. 🙂 Ki gondolta volna?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!