fbpx Skip to content

Az Apple nem igen szokott nyomtatott magazinban hirdetni, így nagyon érdekes, hogy most a méltán híres Time magazin hátoldalán egy iPad minivel találkozhatunk. Ez egy teljesen letisztult, tökéletes hirdetés. Semmi más, csak az iPad mini.

Egyébként nem csak a Time magazinnál találkozhatunk az iPad minivel, hanem például a The New Yorker-nél is. A mondanivaló szinte adja magát, “ugyan azt olvashatod, csak kisebben”, mivel ugye ezek a magazinok mind elérhetőek iPad-re is.

Mint azt már fent írtam, ugyan az Apple-től elég távol állnak a nyomtatott megjelenések, érdemes megnézni a régebbi nyomtatványokat:

Ha nem vagyunk képesek betelni a fenti kiadványokkal, érdemes megnézni azt a Youtube lejátszólistát, ami tartalmazza az eddigi összes megjelent Apple TV reklámot, szám szerint 485 darabot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Hogy nem-e? Nemrég a kezembe került egy 93-as HVG és bizony ott volt benne egy Apple csodamasina. Még itthon is ment hajdanán a marketing. 🙂 Ki gondolta volna?

  2. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  3. @adi: Én 🙂 Akkoriban az Apple magyarországi képviseletén dolgoztam, mi adtuk fel a hirdetéseket…

  4. @Ákos: Ha van erről képed, küldesz nekünk kérlek az email címünkre? 🙂 köszi

  5. @admin: Megpróbálhatom…


Add a Comment