fbpx Skip to content

Tegnap este újabb frissítést kaptunk a Facebook és Twitter alkalmazásokhoz.

A Facebooknál mostantól már alkalmazáson belül is használhatjuk a share vagyis megosztás funkciót. Könnyebben tagelhetjük, vagyis említhetjük meg barátainkat a posztokban. A hírfolyamban megjelenő posztok sorbarendezése pedig az előző frissítésben került át a bal oldali menübe, keresd a fogaskereket a News Feed mellett, itt kiválaszthatod, hogy időrendben jelenjenek meg, vagy olvasottság alapján (top stories).

 

[appstore id=”284882215″ country=”HU” style=”custombox1″]

Nem csak a Facebook, hanem a Twitter hivatalos alkalmazása is kapott tegnap este egy frissítést. A Discover menüpontban most már kényelmesebben követhetjük azokat a tweeteket, amiket a Twitter ajánl. A keresésen is finomított a csapat, most már a csatolt képeket is azonnal láthatjuk keresés közben. A saját felhasználónkat is könnyebben tudjuk módosítani ebben a verzióban.

 

[appstore id=”333903271″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. A Facebook így ok most :))

  2. @OliverG:
    Majdnem, mert sima szöveges állapotot nem lehet megosztani csak amihez van kép vagy link..

  3. Na igen, akik feltették, jelezzék már azoknak akik még az 5.1-et sem tették föl, hogy ugyanolyan bugos-e vagy javították a hibákat.
    Kösz mindenki nevében.

  4. Nem bugos, jól működik.
    Viszont oldalaktól nem lehet megosztani seemit sem, se képet, se linket, se semmit.

  5. Azt nem mondanám, hogy nem bugos. Amióta frissítettem (iPhone5, iPhone4 és iPad2 … iOS6) azóta nagyon sokszor kilép a program. Amúgy nagyon tetszik és végre egy teljes értékű FB app! Szerintem a héten jön még frissítés hozzá 😀

  6. 5.2 óta el se indul nálam, de AppStore kommentek alapján nem vagyok egyedül ezzel. Nem tudtok valami megoldást? Próbáltam már újratelepíteni, de semmi javulás.
    (iPhone 4S, 5.1.1 JB)


Add a Comment