fbpx Skip to content

Eljött a nagy pillanat, végre megtudhatjuk, hogyan is fog kinézni az Angry Birds Star Wars játék közben. Rovio a legújabb videójába ugyanis becsempészte két pályának is egy-egy rövid gameplay részletét, amiből kiderül, hogy ismét nem babra megy a játék és hiába az ötödik játék fog megjelenni ugyan azzal a címmel iOS-re, mégis megint pont annyira más, hogy kelljen.

A nagy újdonság amellett, hogy Star Wars, az, hogy olyan új extrákat csempésztek bele a gameplay-be, amikre csak ők tudnak gondolni, például ahogy a videón is látszik, a piros madár (Luke) mintha extra tulajdonságként, vagy alapból (jó kérdés) ütközéskor a fénykardjával darál is egyet az ellenfeleken/épületeken. A másik pedig az új, rózsaszín madárlányos pályán figyelhető meg, hogy az AT-AT lépegető lövése bizony le tudja szedni berepülő madarainkat, így jobb lesz vele majd vigyázni.

Angry Birds Seasons – Haunted Hogs

Múlt héten a Rovio is megejtette a halloween-i kötelező frissítését, méghozzá az Angry Birds Seasons-ben, így most újabb 30 pályával gazdagodhattunk amik mind tele lesznek szárnyas és szellemes malacokkal. Persze milyen frissítés is lenne, ha nem dobnánk hozzá a megoldásokat, így a mellékelt videóban, mind a 30 pályához kaphattok 3 csillagos segítséget, sőt még az elrejtett tojások helye is kiderül. :)

[appstore id=”398157641″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. 16.452. bőr.

  2. És ami még hátravan:
    Angry Birds Avatar
    Angry Birds LEGO
    Angry Birds Dallas
    Angry Birds Dr. House
    Angry Birds Szomszédok

  3. @taky1974: És ez tényleg zavar? Értem ez alatt, hogy kötelezőnek érzed megvásárolni, vagy mi a francnak kommentelsz egyáltalán?

  4. @DarkEvil:
    Ne haragudj, most kegyetlenül szégyellem magam. Ez egy vélemény volt. Én is tiszteletben tartom a tiédet, elvárom tőled viszont.

  5. Lerágott csont….unalmas. Egyetértek Taky1974-el!

  6. Lerágott csont….unalmas….semmitmondó….mi lesz legközelebb? Angry birds – Berényi Mikolós edísön?!…:)

  7. nem unod még ezt a lerágott csontozást? minden új angry birds résznél ez megy. igen, megint lett új rész. igen, még elcsépeltebb, mint az előző. igen, lesz még ennél is újabb rész. tudsz ellene tenni? nem (vagyis igen, nem foglalkozol vele, hiszen kit izgat?). van értelme mindig leírni, hogy egy újabb bugyuta kiadás? szerintem nem, mert semmi nem változik tőle. fölöslegesen húzod föl magad rajta. mindig lesz valaki, akinek tetszeni fog akár ezért, akár azért. ízlések és pofonok. ha neki ez tetszik, hát tetsszen, nekem nem fáj, az ő dolga. de mindig felhúzni itt magad rajta szerintem tök felesleges. szükségtelen stressz.

  8. Nekem tetszik a Star Wars téma… 🙂

  9. Lerágott csont ez a lerágott csontozás… főleg olyan jól tájékozottak részéről, akiket se nem érdekli a játék, se nem követik a megjelenéseket. A múlt héten volt például egy Seasons frissítés, ami fenomenálisra sikerült, még mindig lehet újat és érdekeset csinálni ebben a játékban.


Add a Comment