fbpx Skip to content

A minap egy egészen érdekes frissítés érkezett a Where’s My Water-höz és azon belül is csak az ingyenes verzióhoz. Tim Burton legújabb animációs filmje, a Frankenweenie, ami egyébként a Walt Disney Pictures filmstúdióból került ki, és az amerikai mozivásznakon hétfőn debütált. Többé-kevésbé sejteni lehetett, hogy a Disney valamilyen formában a saját alkalmazásába is bele próbálja integrálni és végül a választásuk a “Where’s My Water”-re esett, így az új epizód elhozza nekünk Swampy-hez a Frankenweenie hangulatot.

A kedvenc krokodilunk kalandja tovább folytatódik 10 új exkluzív pályával és a játékmenet is átveszi a Frankenweenie stílust, tehát mindent fekete-fehérben fogunk látni, kivéve Swampy-t, a megszerzendő kacsákat, bónuszokat és a folyadékot. Természetesen a hangulathoz a kísérteties zene sem marad el, így azt folyamatosan hallhatjuk a játék alatt. A frissítés csupán az ingyenes verziót érinti, a teljes verzióba ez nem került bele.

A filmről még röviden annyit, hogy bár az amerikai mozikban már a héten elkezdték játszani, hazánkba ha minden igaz, csupán jövőre, 2013. január 3-án érkezik a film.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=R25sKD6myE0]

[appstore id=”467810884″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment