fbpx Skip to content

Mostantól a Book and Walk e-könyv webáruház teljes kínálata olvasható az Apple készülékeken, így az új iPhone 5 telefonon is. A magyar nyelvű alkalmazás ingyenes, sok hasznos funkcióval rendelkezik, és szinkronizálható a cég többi saját fejlesztésű olvasó kliensével is.

 

Magyarországon elsőként a bookandwalk.hu e-könyv áruház ad arra lehetőséget, hogy az oldalon megvásárolt e-könyvek a saját fejlesztésű, ingyenes alkalmazásának köszönhetően iPhone és iPad készülékeken is olvashatóak legyenek. A júniusi indulás óta a tartalom folyamatosan frissül, egyre több mű kerül fel elektronikus formában az oldalra, többek között az Ulpius-ház, Osiris, Typotex és az Atlantic Press kiadók kínálatából. A számos bestseller mellett rengeteg jó minőségű, ingyenes ebook is fellelhető. A jelenleg elérhető Android alkalmazás és a webes olvasó mellett mostantól a sokak által várt iOS kliens is elérhető, így a vásárlók az ekönyv olvasó készüléken túl táblagépen és okostelefonon is olvashatják kedvenc e-könyveiket.

A program segítségével olvasás közben egyszerűen helyezhetünk el könyvjelzőt, emelhetjük ki a fontos mondatokat, vagy fűzhetünk a szöveghez megjegyzést, melyek egy listából könnyen visszakereshetők. A Facebook-on keresztül egy mozdulattal oszthatjuk meg kedvenc idézetünket, ami mellett szépen megjelenik a könyv borítója, szerzője és címe is. A fejezetek teljes tartalma kereshető, ha egy konkrét kifejezésre vagyunk kíváncsiak. Ez például tanulás közben lehet igazán hasznunkra. A szöveg mérete, betűtípusa, színe és fényerőssége is állítható, így ha este szeretnénk olvasni, beállíthatjuk a fekete háttéren fehér betűket megjelenítő éjszakai módot. A saját polcunk mellett megtekinthetjük a legnépszerűbb műveket, illetve a teljes kínálatban is kényelmesen tudunk keresni cím vagy szerző alapján.

 

Bármilyen eszközt is használunk, az e-könyveink, jegyzeteink, és minden kijelölésünk ugyanúgy megmarad, ha a táblagépről áttérünk az okostelefonra, vagy a számítógépre. Megnyitás után a mű ugyanott folytatódik, ahol az előző készüléken abbahagytuk. Így például az Apple bármelyik termékét használva könnyen válthatunk. A Safarival webes olvasón keresztül, az alkalmazást telepítve viszont internetkapcsolat nélkül, bárhol olvashatjuk kedvenc könyvünket. A saját fejlesztésű program az App Store-ból ingyen letölthető. (x)

Az alkalmazás fejlesztése folyamatban van, a következő frissítéssel elérhető lesz a Retina Display-re optimalizált változat, illetve gyorsabb és stabilabb is lesz a kliens.

[appstore id=”559500479″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment