Magyar Fejlesztés: ThinkInvisible

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sziasztok!

Jelenleg Tallinnban dolgozunk, ami a következő 3 hónapban az indie játékfejlesztők fővárosa a GameFounders jóvoltából. De hogy kerültünk ide? Először a grafika területén próbáltuk ki magunkat. 2012 áprilisában útjára indítottuk a design blogunkat, a ThinkInvisible-t. Optikai illúzió. Minimalista grafika. Játék. Így lehetne összefoglalni a képek lényegét. E három alkotóelem a receptünk arra, hogy milliószor látott képeket, figurákat, ikonokat új köntösbe öltöztessük.

A ThinkInvisible designok önmagukban is remek képrejtvények, de mi tovább gondolkodtunk egy kicsit. Interaktívabbá tettük a képeket és a grafikát “felturbózva” lefejlesztettük a ThinkInvisible-The Game-t, ami már elérhető az App Storeban!

A játék trailere is most készült el, lessétek meg, menő lett!

A kész játék mellett egy másik koncepcióval is készültünk; a LearnInvisible a ThinkInvisible képeket és kreatív szótanulási módszereket ötvözve lesz a kezdő nyelvtanulók egyik kedvenc applikációja. Emellett sok más ötletünk van, ami reményeink szerint a következő hónapban láthatóvá válnak.

Minden információt megtaláltok rólunk a www.thinkinvisible.com oldalon, köszönjük szépen a megjelenést!

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!