fbpx Skip to content

MobilizeMe! című workshopján mutatta be nemrég a Sanoma Media Budapest a kisfilmet, amellyel mérföldkövet ünnepel a portfolió – alkalmazásaik telepítésszáma a workshop idejére jócskán meghaladta a félmilliós számot. Azóta pedig elérte a 700 000-et is: ennyiszer töltöttek le Sanoma-alkalmazást a felhasználók.

A Mobilmédia üzletág 2009 szeptemberében publikálta első alkalmazását, a Mozi24 iPhone moziműsort. Azóta hazai és nemzetközi elismerések mentén, több európai ország piacára is fejlesztenek Magyarországon. Az első applikációt hamarosan olyan termékek követték, mint az azóta százezres telepítésszámú TV24, a Hír24, vagy a nemzetközi elismerésekkel díjazott Story iPad Magazin.

A Sanoma Media Budapest termékeivel valamennyi releváns mobilplatformon jelen van: 2009-ben az iPhone alkalmazások publikálásával egy időben a Symbian-applikációk is megjelentek, 2010 decemberében készültek el az első termékek Androidra és iPadre, ez év májusában pedig WindowsPhone7-ra is megérkeztek az első Sanoma-appok.

A „must-have” alkalmazásnak számító Tv24 és Mozi24 mellett a portfolió egyik legnépszerűbb terméke a Citromail, melynek mobilverziói több mint húszezer egyedi látogatót vonzanak naponta, illetve a Füles iPad keresztrejtvény, mely április megjelenése óta tartja helyét a legnépszerűbb iPad-játékok listáján.

Mi a szerepe a mobilnak a mindennapjainkban? Hány e-mailt kapunk naponta? Hol és mire használjuk az iPadet? Mi köze az iPhone-nak a Happy Mealhez? Mennyi időt töltünk, és költünk-e pénzt mobilon?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Csókoltatom a tv24 fejlesztőit.

    Egy éve nem sikerül megoldaniuk, hogy éjfél után is jól mutassa a műsorokat iPhone-on.

    Plusz a 3 másodpercenként le és fel ugráló hirdetésektől erős kényszert érzek, hogy falhoz vágjam a telefonom, annyira idegesítő. Nem lenne gondom, ha állandóan kint lenne, akkor se, ha időnként előjönne és le kéne okézni, de hogy ugyanaz a hirdetés virtustáncot jár a program teljes használata alatt, az olyan szintű genyóság, hogy dugja meg egy taliga majom a kitalálóját.

    Az már hab a tortán, hogy a sorrend, állítás után véletszerűen visszaáll egy régebbi állapotba, ahogy épp kedve van hozzá.

    Ezekre egy reakciójuk van több mint egy éve: töröljem én rakjam fel újra az applikációt. Bakker, nincs még egy program a telefonomon, amit ennyiszer fel és levettem volna, mint ezt az appot.

    Nem lenne ennyire idegesítő, hogy magasról leszarják a usert, ha nem lenne egyébként egész jó a progi…


Add a Comment