fbpx Skip to content

Frissítés #4 – 00:07

Már kevesebb, mint 24 óra van vissza az iPhone 5 Magyarországi premier-ig. Ezt egy visszaszámláló is jelzi a boltnál. 🙂 Továbbra is várjuk tőletek egész éjjel és holnap a beszámolókat, képeket az eseményről az [email protected] email címen! Köszönjük!

Frissítés #3 – 23:42

A T-mobile-nak van saját Wifi-je is a helyszínen, és hoztak a várakozóknak szendvicseket, illetve üdítőt. Arról is értesültek a sorban állók, hogy valószínűleg pár darab 32GB-os készülék is érkezik.

Frissítés #2 – szerda 21 óra 53 perc

Elkezdődött a T-mobile iPhone 5 sorban állás, ilyen még nem volt! Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy meddig fogják bírni, eddig a következőt kaptuk:

“Már öten várunk, délután két T-mobilos szerint maradhattunk, egy azt mondta hogy nem vagyunk normálisak és az első biztonsági megengedte. Utána mégsem, de vagyis mégis (ők se tudták hogy mit beszélnek). Végül csak sikerült lebeszélni hogy maradhatunk, de nincs se szék, csak a padokon ülhetünk és tilos(!) az alvás. Hosszú éjszakánk lesz!

 

Frissítés #1

T-Mobile Hungary
Szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy a világszerte tapasztalható óriási érdeklődés miatt az iPhone 5 készülékekből bevezetéskor korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre. Az iPhone 5 16 GB fekete és fehér, valamint az iPhone 5 64 GB fekete színű készülékek az értékesítés megkezdésekor korlátozott számban lesznek elérhetők, a többi modell esetében a forgalmazás megkezdésének időpontja még bizonytalan. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapjuk és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítsük.

Emailben szóltak ránk, hogy írjunk egy olyan cikket, amiben picit jobban ismertetjük a sorban állást, főleg itthon. Az utóbbi 4 évben   folyamatosan közvetítettük a T-mobile eseményeit, és minden évben mi is “végig álltuk” veletek a sort. Természetesen idén is élőben fogjuk nektek közvetíteni a hazai iPhone 5 premiert. Nézzük, mit érdemes tudnotok, mielőtt odamentek.

Az elsők általában már reggel 9-10 körül megérkeznek a T-mobile üzlete elé. Ez azt jelenti, hogy egészen délután 3-4-ig csak 20-50 ember áll majd ott sorba. Az emberek többsége munka után jön, tehát este 6-ra már akár 200 kollégával is találkozhatunk. Ez persze folyamatosan növekszik, idén körülbelül 1000 emberre számíthatunk.

2010-ben este 7-kor már komoly sorok álltak:

2011-ben az iPhone 4S rajtja pedig így nézett ki:

Ugyan múlt évben tényleg nem volt akkora sor, azonban idén biztos nagy lesz. Szerintünk nem szép dolog egyedül odamenni és sorba állni egy csapatnak, akik aztán csak sokkal később állnak be, mikor már kígyózik mögötted a sor. Próbáljatok meg egyszerre érkezni, és esetleg akkor felváltva elmehettek. Szóval ne szívassátok egymást, ha ott elkezdtek összeveszni, valószínűleg az egész csapatot kivágja a Mammut biztonsági szolgálata.

  • A T-mobile szokott sorszámot is osztani, ilyenkor már el lehet hagyni a sort, ez azonban általában este 9-10 körül szokott lenni.
  • Idén úgy hallottuk, hogy a 32GB fehér/fekete készülékek nem érkeztek meg a T-mobile-hoz. Kérünk titeket, Ti is kérdezzétek meg az ottani dolgozókat, hogy biztos legyen készüléketek!
  • Új számlás előfizetés esetén biztos ott kell hagynotok majd több pénzt (mobilelőleg), mint amit a T-mobile honlapján olvastatok. Ezt az összeget később jóváírják a havi számlákon.
  • Egyelőre ezt nem tudjuk pontosan, de valószínűleg 1 ember 1db készüléket vehet.

Aki sorba állt már korábban kérjük írja ide le az élményét, hogy segíthessünk a többieknek. Minket idén nem Szifonos pólóban, hanem “szuperhősösben” találtok meg. 🙂 Nyugodtan szólítsatok le, megpróbáljuk nektek megmutatni a készüléket és válaszolni a kérdéseitekre!

Szifon.com Csapat

[poll id=”68″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

105 Comments

  1. Ez mind szép és jó de nem csak Pest létezik, szerintem nem vagyok egyedül aki mondjuk Szegeden akarja megvásárolni a készüléket vagy egyéb nagyobb városban. Eddig az összes eddigi iPhone-t meg lehetett venni másnap reggeltől mikot kinyitott a T-Pont, tavaly először a 4S-nél ugyanolyan launch party volt mint Pesten de idén semmi hir az egészről, belsős infok alapján nem is lesz start pl. Szegeden, még készülék se lesz…

  2. Nekem tavaly ez a kis előleg amit levettek 80 ezer forint volt, így ikon 400-al majdnem 170-et kellet otthagynom. ( később jóváírták nem fizettem számlát vagy fél évig 🙂 ) ha már 170 akkor inkább megveszem idén függetlenül. Csak jelenne már meg az apple oldalán. Arról nincs infotok ott lesz-e készlet vagy ha megjelenik egyből csak az jelenik meg hogy 2-3 hét?

  3. @FekaBa: 1 napig tart a készlet. Másnap talán még pár T-s üzletbe megtudod venni az Apple oldalán szerintem 1-2 nap alatt el fog fogyni az “1-2 napos” raktárkészlet.

  4. “Új számlás előfizetés esetén biztos ott kell hagynotok majd több pénzt (mobilelőleg), mint amit a T-mobile honlapján olvastatok. Ezt az összeget később jóváírják a havi számlákon.” ??????? Ez mi?

  5. 32GB tényleg nem lesz nem jött megfelelő készlet ill ami jött azt holnap a premieren szétszórják! Engem hétfőn hívtak,hogy pénteken kiszállítják! Ma meg hívtak, hogy nincs kèszelt 32GB-ból 1-2 hetet biztossan várni kell rá!

  6. Azt nem lehet előre tudni, hogy mennyi a mobilelőleg?

  7. Üdv,

    Azt meglehet tudni valahogy, hogy szegeden másnap reggel lesz-e készülék?

  8. Két évvel ezelőtti tapasztalatok:
    -Este 11-kor osztottak csak sorszámot.
    -Ikon 200-al nem kértek előleget.
    -Sok volt az ideiglenes ügyintéző, bénáztak is sokat.
    -51. sorszámmal 00:30-kor hívtak pulthoz. (fél 5-kor érkeztem a sorba).

    Holnap 12:30-ra megyek.

  9. @admin: Csak jelenne már meg … már találtam egy programot ami percenként nézi mikor változik az apple oldala 😀 ha kiteszik azonnal megveszem.

  10. vasárnap 0:01 töl rendelhetö lessz:)de nálam már van de csak 32 gigás verziom maradt mind a két szinben:)

  11. @davido: Én két éve mikor vettem a 3GS-em, akkor 58ezer volt kiírva és plusz 20ezer volt az előleg, de gondolom ez annál több minél nagyobb értékű a telefon.

  12. @admin: nem raksz ki egy szavazást h ki milyet akar venni (fekete/fehér ; 16-32-64 GB)?

  13. @Dodi: Nekem annó 2 havi előfizetési díj volt, ha jól emlékszem.

  14. @gsmunlock: Ezt hogy érted hogy nálad van 32es verzió? 🙂 Engem érdekelne

  15. aki nem rendelt elő készüléket, az kb. mikor veheti meg a boltból?

  16. Én előrendeltem egy 16GB-os készüléket ikon600 díjcsomaggal és úgy a telefon első részlete 19.820 Ft + 30.000 Ft előleget kértek!

  17. @Dodi: Az előleg attól függ mennyibe kerül ott a telefon, tehát ikon 600-ra (ami havi 20e) nagy előleget fognak kérni míg ikon 200-ra ( pár ezer ) kisebbet.

    Szerintem megvan adva hogy aki bemegy 120-at tegyen le kb. ( 16-os esetében) és tökmindegy mennyiért veszi a telefont az előfizuz konstrukció miatt, a maradék lesz az előleg.

    Valahol jogos, mégiscsak Magyarország 🙂 Sokan vennének iPhone-t 20ezerért hamis iratokkal …

  18. Lehet hülye kérdés de van kirakva bemutató darab mind2 színből? A fekete hátulja egész más színű a gyári képeken illetve az egyéb képeken, videókon. Jó lenne élőben megnézni mielött a színről döntök 😀

  19. @ToMiRRo: Fekete lesz nálunk, fehér passz. Kirakva nem lesz szinte biztos.

  20. A szegediekkel mi lesz??
    Pestre 1000 db iPhone kell? Nem lehetne 600 és a maradék 400-at szétszorni Szeged-Győr-Debrecen-Pécsre???

    Hihetetlen és felháborító!

  21. Vagy 800 Budapestre és minden vidéki kapna 50-et és kész! Akkor is gáz!

    Nem kell éjféli start, nem kell ingyen kaja-pia meg fellépő!
    Másnap reggel meg lehessen venni! Ennyi!!!

  22. Mondjuk nem is az a felháborító, hogy ha nem kaptak elég készüléket!

    Inkább az, hogy 1 nappal a start előtt nem mondanak a vidéki városokról semmit!!

  23. Apple.hu-ra mikor rakjak ki a telcsit? Holnap ejfeltol klikkelheto lesz mar?

  24. @admin: köszi akkor lehet meglesem majd 🙂

  25. @FekaBa: ezt esetleg megoszthatnád velem is, én az apple-től szeretném rendelni, és nem akarok 2-3 hetet várni a következő szállítmányra… még elcsábulok…

  26. Holnap reggel indulok Szegedről sorba állni. Aki akar becsatlakozhat

  27. Én két éve gondoltam, hogy kimegyek az éjféli startra (iPhone 4), de nem volt kedvem fél napot sorban állni, plusz kifejezetten nem szeretem mikor kamerákat nyomnak a pofámba és mindenféle celebekkel kell egy légtérben nyomulnom. Szóval ezt kihagytam, de másnap reggel 4 órára odamentem a budafoki úti nagy T-mobile üzlet elé. Kicsit aggódtam mikor kikanyarodtam az útra, hogy mekkora sort fogok látni, de nem volt ott senki. Ott ültem a kocsiban vagy másfél órát, mikor jött valaki. Szóltam neki, hogy vagyok, aztán mind a ketten visszaültünk az autónkba. 🙂 Úgy fél 7 körül kezdtek szállíngózni az emberek onnantól kezdve álltunk sorba. Mivel az üzlet 8.30-kor nyitott, ezért végülis két órát álltam sorba. A nyitásra mondjuk lettünk vagy 150-en, arra a 20 készülékre ami az üzletben volt. Végülis alig másfél órával azután vehettem át a készülékemet, mint az aki 10 órát állt sorban a nagy premieren (ők ugyanis 6-7 óra körül kapták meg). Azt hiszem én jártam jobban.

  28. Azért a 170 ezret Ikon 200-zal elég soknak tartom, a 4-et max 120-ból megúsztam két éve… :/

  29. Egy meglévő aranykártyás ügyféltől ugye nem kérnek mobilelőleget? Valamint valami info esetleg van már lteről azon kívül hogy idén lesz? Ha mozaikban/ikonban veszem meg 2 év rabsággal, akkor feltéve hogy nem olcsóbb előfizetést választok átmehetek majd egy másik csomagba, ugye? Ilyenkor váltási díj van/szokott lenni t-nél? Köszi!

  30. @xchris: Lehet érdekel 😀

  31. Azt valaki nem tudja, hogy van-e valamilyen feltétele annak, hogy részletre vegyek iphone-t egy sima előfizuval? részletre még nem vettem iphonet és nem tudom

  32. @gabo6:

    Szokásos “hitelelbírálat” 🙂 Semmi külön feltétel! Mobilelőleg esedékes lehet itt is!

  33. @xedamen: köszi

  34. UPDATE!!!!

    T-Mobile Facebook:

    T-Mobile Hungary
    Szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy a világszerte tapasztalható óriási érdeklődés miatt az iPhone 5 készülékekből bevezetéskor korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre. Az iPhone 5 16 GB fekete és fehér, valamint az iPhone 5 64 GB fekete színű készülékek az értékesítés megkezdésekor korlátozott számban lesznek elérhetők, a többi modell esetében a forgalmazás megkezdésének időpontja még bizonytalan. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapjuk és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítsük.

  35. hogy a rák egye meg az egészet…most először akarok 32GB-t venni és most nincs… 🙁

  36. Olyan opcio nincs, hogy “Igen, sorba allok, de nem az iPhone 5-ert”?

  37. @H2CO3: Hanem miért? 🙂

  38. @admin: Loool 😀

  39. Milyen troll lenne bemenni Galaxy S III-at venni 😀 Biztos kiütném a sorból az az illetőt 😀

  40. En is arra gondoltam, oda kene ulni mar most ejfelkor, kivarni egy napot, bemenni elsokent es szeles vigyorral kerni egy galaxy SIII-at 🙂 Na az mekkora poen lenne.

  41. Mamut premieren kívűl hova érdemes még elmenni szombat délelőtt? (vidékről mennék fel)

  42. Már péntek délelött el fognak fogyni a telefonok nagy valószínűséggel, legalábbis eddig így volt, nem?

  43. Sziasztok!

    Akkor gyakorlatilag ez most azt jelenti, hogy ha én 28-án szeretnék venni iPhone 5-öt egy olyan üzletben, ahol kapható lesz, akkor ott csak 16GB-osból lesz fehér színű?
    A 64GB-osból is csak fekete érkezett egyelőre?

  44. @FekaBa: Megosztod velem, melyik ez a program? 🙂 Feltéve ha nem az F5 tapizása 😀 köszi!

  45. @nymedve: akkor én lehet nagyon félre értem az egészet.. 😀 mert úgy gondoltam hogy a péntek 0:00 után szombat lesz, de akkor egy nappal korábban? csütörtök este – péntek hajnal ?

  46. @xedamen: Sajnos így nem megyek fel 🙁

  47. Még mindig nem adtak infót arról, hogy vidéken lesz-e… VICC

  48. @nymedve: Idén örüljünk, ha a sort ki tudja szolgálni a készlet…

  49. A francert kell aggodni, ha nem elofizetesert akarod megvenni nezz korul vateran, tele van iphone 5- tel. Foleg ha videkrol mesz fel Pestre erdemesebb ott megvenni es meg sorba sem allsz 10 orat!! Csak egy kicsit dragabb ott..

  50. rohadt nagy videó 😀
    a sok apple b*zi milyen arcokat vág… nemsemmi
    de az imac-es is jó

  51. @hegyi: Hegyi, nagyon jól beszélsz! Budapest központúság rulez… 🙁 Tavaly én is ott álltam Szegeden, most is mentünk volna, csak a “buli” kedvéért. Az a baj, hogy (tisztelet a kivételnek) a budapestiek bele se gondoltak, hogy ez nekünk 10-15e benzin, 3e autópálya, 1, de inkább 2 nap szabi…
    Majd megveszem az apple-től.

  52. @miv: Hegyi volt a 3. én a 2. voltam tavaly szegeden 😀 Te?? 🙂

  53. @xedamen: Háááát, én kellőképp távol akartam kerülni tőletek, hogy ne kelljen fotózkodni, úgyhogy én a 19-eset húztam. 🙂
    Na és vettetek autós készletet a csávótól? :)))

  54. @nymedve: aranykártyás ügyféltől nem kérnek letétet.
    Ha hűséget fogadtál egy díjcsomagra akkor azt nem válthatod amíg le nem jár.
    Illetve ha jól tudom ugyan olyan árú csomagra válthatod.
    Az nem játszik, hogy vállalsz egy drága csomagot olcsó készülék árral majd leváltod olcsó csomagra.

  55. @miv: Dehogyis 😀 Ahhoz autó is kell 😀

  56. Miért van az, hogy amikor elküldöm a hozzászólásom, ki írja, hogy a közzététel sikertelen.
    Pedig rendesen megjelenik a hozzászólásom.

  57. @Acs Ferenc: Azt gondoltam is, én hasonló árazású de 4g-s csomagra váltanék majd ha lesz, lévén az átlag 5x max 7x gyorsabb mint az otthoni net 🙂 Jelenleg csak annyi biztos akkor h idén lesz náluk 4g? Adatlimit remélem több lesz mint ikonoknál ha már külön a net’n’roll 4g 10-40 gigákat tartalmaz, úgy már értelme is lenne itthonra is…

  58. Sziasztok. Azért írok mert látom, hogy indul a készülődés az itthoni premierre. Amióta iphone létezik azóta használom. Viszont amiért most írok az azért van mert rohadt dühös vagyok. Münchenben ott voltam a megnyitón egy kis Magyar csapattal és az öcsémmel. 18- órát álltunk sorba a telefonért Ukrán és Török nepperekkel harakirizve. (gusztustalan amit művelnek) Végre a kezemben tudhatok egy fekete 64GB-os iphonet. Ha ez lenne életem első iphonja edobnám a pi….ba. Miért nem ír arról senki, hogy a kamera fekete képet csinál ha a ledet használja? Miért nem ír arról senki, hogy a szoftver még jó indulattal sem nevezhető még bétának sem. Állandó a fagyás és hívhatatlan a telefon.Egy funkció van amit használnék az a Ne zavarjanak funkció ami tegnap még működött de ma már az sem működik és be van állítva, hogy engedje a kedvenc listát hívni. Amire észre vettem, hogy nagy a csönd a gyerekem anyja már örjöngött mert nem tudott hívni. Nincs youtube és térkép. Ami van youtube a storeba nem teszi ki teljes képernyőre a safariból meg rossz a minőség. És még sosrolhatnám. Ha nem lennék ekkora iphone buzi már földhöz vágtam volna. Régen mindig azt mondtam, hogy de jó a kezembe venni egy Androidos fos után az iphonet. Most azt mondom, hogy a Jelly Bean után ez egy fos. Ma adtam el én ökör a 32GB-os 4s -emet. Nagyon remélem, hogy jön egy jó nagy frissités mert a gatyám tele van ezzel a szoftverrel. Ez így nem iphone!! És még mielőtt valaki elkezd szídni: restor megvolt nem is egyszer! Új telefonnak beállítva és, hogy ne legyen program szemét icloudból backup. És, hogy nem csak az enyém szar 4db telefonból 3ezeket a hibákat produkálja. A 4-ik ma csinálta először a hülyeségeket. Nem akarok senkit sem elriasztani de pillanatnyilag amíg a programokat nem frissítik én még egyszer biztos nem váltanék 4s-ről!! Egyet sajnálok, hogy én nagy barom 18-órát fagyoskodtam Münchenben. Sziasztok. Zsolt(bocs a csúnya szavakért de rohadt ideges vagyok ha a pénzemért nem azt kapom amit várok)

  59. Elképesztő, hogy össze-vissza írnak az árusításról, többnyire péntek éjjelt említik, magyarán szombat hajnalban lehet hozzájutni. Miközben pénteken hajnalban, csütörtök éjfél után. Vagy én se értem:(

  60. @mice: na ez az..

  61. A szavazáshoz egy Előrendeltem és péntek reggel hozzák opciót hozzá lehet adni? 🙂

  62. @admin:

    két éve poénból ott álltam veletek a sorban, zsebenben az iphone 4 el 🙂

  63. @diskeeper: én is ugyanezt hiányolom 😀

  64. @zsoca73: Admin, Jadeye! Ti is tapasztaltátok a zsoca73 által leírtakat?

  65. @zsoca73: Az teny hogy ez a szofter verzio egy kalap szar. Ezt mindenki tudja, nem veletlen hogy mindenki szidja. A dialer szine gusztustalan, es az egesz tok gaz. De hat ugyebar kell, en pont igy vagyok vele, legszivesebben kidobnam a …csába, de hat az meg hogy nezne ki. Majd a 6.1-be kijavitjak. Addig meg hasznalom a 4S-et mert en nem adtam el, mert tudtam hogy ez trágya lesz egyelore..

    Ez egyebkent mar a beta-kbol is latszott, igy ezen legalabb is en nem csodalkozom. Sok minden hasznalhatatlan benne, de nyugi ezeket majd szepen megcsinaljak idovel. Ahogy jailbreak is lesz majd ra idovel – anelkul amugy is (meg ha a software hibatlan lenne) – akkor is hasznalhatatlan a cucc..

    Mindegy, gondoltam a csaladban elfer megy egy ezert hoztam Londonbol kettot, igaz most mar az egyiket fel is tettem a Vaterara.. Ettol fuggetlen tuti hogy ugysem lesz eleg, mert a sorban legalabb 1000 ember lesz akinek a felenek nem jut majd szifon, azok meg majd orulnek hogy nem kell varni ujra egy honapot a kutyure, hanem megveszik mashonnan,,,
    Szoval fel a fejjel es varjunk turelmesen a csodara. Hajra Apple (miert lenne maskepp veluk is mint massal, hogy amit gyartanak az egyre trébb…)

  66. @megyo: Nem semelyik részét sem, nekünk csak a wifivel volt gond, ami újratelepítéskor megoldódott.

  67. Sziasztok. Valós dolog , hogy nagyon karcolódik az 5-ös?
    Miért érzem úgy , hogy a T-mobile már most mossa a szart?
    Holnap nagy döbbenet lesz amikor esetleg kiderül, hogy a raktárkészlet a várt töredéke.

  68. @megyo: Szia. A kép szinte teljesen sötét amikor használja a ledet. Amikor újra raktam a szoftvert az én telefonomon már csak néha jön elő. A párom telefonja meg tegnap újra elkezdte és eddig meg az övé nem csinálta. Öcsém szerint nem időzit jól a led villanása és ezért sötét a kép. Holnap nagy gépről betallózok képeket. (már alszik a fiam és nem akarok zörögni).

  69. @zsoca73: Én most fotóztam párat LED-del, és nem volt ilyen gondom. Ettől függetlenül várjuk a képeket, akár küldheted nekünk emailben is.

  70. @zsozsobasa: Kössz a bíztatást. Lehet, hogy én máshogy használom a telefonokat vagy másra mint a többi ember de én néha meló közben megnéznék egy filmet. És egy valamit nem értek. Az apple rájött már arra, hogy az élmény faktorhoz jó képminőség kell. Mert ugye a kijelzőt nézed. Itt gondolok a pixelmentességre. A Samsung akit aztán nem értek mert kijelzőket gyárt és volt pofája berakni az S3-ba egy szutyok pentil mátrixot ami az iphonehoz szokott használó szemét zavarni fogja.(pixeles) A párom szerint túl közelről nézem:) Ezzel csak arra akarok kijukadni, hogy a Samsung meg a többi gyártó rájöhetne már arra, hogy hiába a négy mag meg a ram hegyekben: tegyünk már egy normális kijelzőt abba a készülékbe. Az apple meg a kijelző mellé tegyen már egy kis hardvert is mert elég gáz, hogy egy 720-as MKW akad az S3 meg röcc nélkül viszi az 1080P-t. Igaz többet nem is tud.

  71. @admin: Reggel küldöm a képeket. A youtubra teszek fel róla videót is azt is linkelem de most nem akarok zörögni a másik szobában ahol a számítógép van mert a kisfiam már alszik az asszony meg megől ha felkel a gyerek és ipadről meg nehéz lenne.

  72. @zsoca73: Nyilván 🙂 Ráérünk. Egyébként ilyen esetben iStyle és garancia, erről fogok cikket írni, mivel mi is találkozunk dobozból kivett meghajlott készülékkel. Szombaton erről lesz bővebben egy blogposzt.

  73. @admin: Te egyebként maradéktalanul elégedett vagy az új 5-össel és az új szoftver párosítással? Fekete vagy fehér 5-öset használsz? Szerinted csak nekem vannak ilyen elvárásaim, hogy mondjuk egy 720-as Mkw filmet megnézni mert unom, hogy 1-órán keresztül konvertálgassak. Te 5-ösön tudtál már mkw-t nézni rendesen hanggal. Mert nekünk még nem sikerült. Az apple miért nem engedi hogy hardveresen hozzáférjenek a programok úgy mint például androidnál az Mx Player ami írja fimnézés közben, hogy hardveresen tömörít és nem szoftveresen. Nem akarlak ilyenekkel zsibbaztani csak érdekelne a véleményed. Köszönöm. Zsolt

  74. @zsoca73: Nekem fekete iPhone 5-ötöm van, az iOS 6 tény, hogy nem a legjobb szoftver, de én végig bétáztam és ugye ott már megszoktam. Nekem pl a tetheringet nem mindig akarja engedélyezni ilyesmi. Ez 6.0 úgy gondolom normális. 720p mkw az iPad 3 is viszi, szóval elvileg az iPhone 5-nek is kéne AVPLAYER-rel. Ezzel próbáltad?

  75. @admin: Nekem is 3-as van. Arról írok.:) Nekem fent van az ace player, goodplayer, buzz player, oplayer és most akarom kipróbálni a mediaplayert amit már a telefonra is felraktam. Akkor mi valamit nem jól csinálunk mert látod, hogy nem sajnáltam a pénzt a programokra mert nem mindegyik ingyenes de nekem és az öcsémnek sem játssza le az új ipad még a 720-as mkw-t sem. A buzz playerrel úgy kiakadt hogy ki kellett kapcsolnom az ipadet mert nem tudott magához térni. Nem akarom reklámozni de kb 1-hete vettem egy 16-GB-os 7-colos nexus táblát Jelly Bean 4.1.1 -es szoftver van most rajta és otg kábelről szépen viszi a filmeket. Engem csak ez bosszant, hogy ne csak a fényképek mutassanak jól az ipadecskémen hanem a filmek is.

  76. @zsoca73: Akkor ezek szerint az AVPLAYER-el nem próbáltad, nézd meg kérlek ezzel, nekünk nem volt gond a 720p mkv vele. Sajnos most nincs előttem 1db film sem tegnap letöröltem, így nem tudom tesztelni az iPhone 5-ön.

  77. @admin: Holnap kipróbálom mindenképp és megírom neked mert az Avplayert lehet, hogy még nem próbáltam. Köszönöm. Jó éjszakát. Alszok mert holnap munka van. Szia.

  78. @zsoca73: Igaz, hogy én iPhone 4S-el használom az iOS 6-ot, de nekem tökéletesen működik minden. Ilyen apró hibák csak az iPhone 5-nél jelentkeznek?
    Én csak sebességjavulást és rengeteg pozitív új dolgot fedeztem fel benne, naponta 2x töltöm a telefont annyit használom, de semmi negatívum nem ért eddig.

  79. Hozzászólásokból látszik, hogy mennyire különbözőek vagyunk és ez biztos az igényeken, az elvárásokon is meglátszik! Na meg persze mindenkinek más a tolerancia küszöbe! Én is 3g vel kezdtem még az elején. Nem volt MMS és magyarnyelv. Mindenki kinevetett, hogy egy ekkora foslapáttal járok! De én tudtam, hogy nekem ez kell, mert olymértékben könnyítette meg az életemet a kapcsolattartást a világgal és persze a munkámat, hogy én csak örülni tudtam neki és visszamosolyogni a fanyalkodóknak. Mindemellett tisztában voltam vagyok vele, hogy az iPhone egy használati tárgy, mint a szappan. Ha használom kopik. Vagy élvezeti? A p…na is az és ha hadználod az is…:-) Elnézést a vulgaritásért:-) A 3g szuper volt a maga kis faszságaival. Jöttek a frissítések és egyre jobb lett. Képbe került 2010 tavaszán, hogy ősszel jön az iPhone 4. Itt kiadtak egy szoftvert ami már a 4esen is futni fog. Na az jelentette a 3g halálát! Borzasztóan megbántam azt a frissítést meg brutálisan belassult tőle a 3g. Persze a 3gs vitte mint busz!:-) Vártam a 4est mint az állat. Sorban álltam és elsőként megvettem. Csoda! Eszméletlenül szeretem. iOS6 van rajta és csúcsszuper! Térkép annyira sem érdekel, minthogy Pekingben hány bicikli borult össze! Gyorsabb, okosabb, és az akksija is jobban bírja. Igaz félve frissítettem mert féltem ugyan az a stressz lesz mint a 3g esetében, hogy jön sz 5ös és dobnak egy iOS6ot ami a 4esen csak döcögni fog ezzel generálva vevőt az 5ösre. Szerencsére erről szó sincs! Annak ellenére, hogy szerelmem töretlen a 4esemmel 24 óra mulva ötös tulajdonos leszek. Remélem annak is így fogok örülni és legalább ennyire elégedett leszek vele. Feleségem is i4et míg fiaim 2db 4s-t hadználnak. Szintén mindegyikük a kezdetektől iPhone-os! Azon kívül, hogy egyszer megfürödtem a 3g-vel szervizt az elmult 5 évben egyikünk sem látott! Miért ne lennék elégedett és türelmetlen??:-))
    Szép napot!
    (Nem érdekel ha kopik csak jöjjön már az a fekete)

  80. @BoRRoNeo: Ennél is lehet sokkal jobban járni. Mivel én is pont így rühellem a felhajtást, a celebfaszokat, a kamerázást, nem is szólva a fél napos tortúráról, a 4S premierjének a délutánján öt óra körül bementem a westendbe és 3 perces várakozást követően mehettem a pulthoz, újabb tíz perc után pedig a kezemben volt a telefon.

  81. Arról van esetleg valami információtok, hogy a péntek reggeli nyitáskor, korlátozott darabszámban, kapható lesz-e a készülék nagyobb T-Pont üzletekben? (pl. MOM,WestEnd,Árkád; Aréna stb.)

  82. Most hívtam fel a T ügyfélszolgálatát. Azt mondták, hogy biztosan NEM lesz kapható vidéki boltokban a készülék, sőt, Pesten is csak 1-2 helyen maximum!

  83. Engem is nagyon érdkelne, hogy mikor kerül nyilvánosságra azon üzletek listája, ahol 28-tól (még ha korlátozott darabszámban is) elérheto lesz az iPhone 5.
    Nincs erről valamilyen infótok?
    2 éve azt hiszen ilyenkor már tudtuk azt a 18 üzletet, ahol lehetett kapni az i4-et.

  84. @Hubman

    Pesten is csak 1-2 helyen?!:)
    Ez nagyon durva! 🙂

    Az Apple jól kitolt a Magyar Telekommal, nem értem amúgy, hogy miért ilyen kevés az indulókészlet mindig.
    Ez miért van?

  85. Sziasztok,

    Egyik ismerősöm a T-mobilnál elég magas beosztásban dolgozik. Persze próbáltam előnyhöz jutni, azt mondta lehetetlen. Csak és kizárólag a Mammutban lesz kapható a telefon. Ott is NEM VÉLETLENÜLl írták, hogy “korlátozott darabszámban” lesz 16-os és fekete 64-es is. Azt mondta, hogy bent a cégnél azt beszélik, hogy összesen 40 vagy 140 db érkezett. Azt is mondta, hogy ezt azért nem akarja elhinni ő maga sem. Papírt nem látott róla. Ő azt mondja, hogy az első 50-100-nak jut, 100 felett már nem valószínű. A további szállítási időkre pedig, hogy minimum 4-5 hét.

    Hívtam egy német ismerősömet is most reggel, aki VIP Apple ügyfél kint. Megkérdezte, hogy tud-e venni azonnal. Ott is már csak 4-5 hétre ígérnek.

    Szóval vagy most vagy másfél hónap múlva…

  86. @osgyandaniel

    140 darab?!
    Ez vicc tényleg. Mi a fenének kell akkor a T-Mobile-nak ma elkezdeni az értékesítést? Miért nem tudnak várni addig, amíg megfelelő készletük nem halmozódik fel?!

    Akkor valószínűleg az lesz ma a Mammutnál, hogy (ha igaz a szám), akkor 140 után már nem is engednek senkit sorban állni?
    Mert gondolom azért feleslegesen nem hagyják a sorban állni az embereket.
    Mondjuk például azt, aki 287-ik a sorban! 😀

  87. Mar most 100an allnak a sorba!

  88. Már nem érdemes akkor odamenni.

  89. Feltettem a kérdést a T-Mobile-nak, hogy a holnap reggeli nyitáskor lesz-e -korlátozott mennyiségben- a Mammuton kívül más T-Pontban is iPhone5 készlet.
    A válasz:
    Csak a Mammutban.

    Azt már csak én teszem hozzá, hogy ha igazak a pletykák, hogy mennyire kevés érkezett, akkor jó esetben a sorban álldogálok kapnak majd, de hogy a reggeli nyitásra is maradjon készlet, azt elég valószínűtlennek tartom.

  90. Nem érdemes filózni ezen szerintem.

    Nem lesz holnap már a Mammutban sem, nyitásnál max. 1-2 db.

    Ha lenne elég készletük, akkor azt már lekommunikálták volna, mint anno 2 éve, amikor volt egy azt hiszem 18 üzletből álló lista, ahol a premier utáni napon meg lehetett venni az iPhone4-et.

    Most úgy látszik rosszabb a helyzet. 🙂

  91. Szerintem a megfogalmazás azért ködös, mert ők sem tudják, hogy pontosan mi lesz. Pl jellezmző, hogy a drágább 64-eseket nem nagyon viszik. Ezért elképzelhető, hogy abból még holnap reggel lesz 1-2 darab. De reggel még azt mondták, hogy csak Bp-en lesz, most meg azt, hogy már csak a Mammutban. Szóval elég valószínű, hogy igaz a pletyka. Én is remélem, hogy lesz bennük annyi gerincesség, hogy ha elfogy az elméleti készlet, akkor elküldenek… Ha úgy csinálják, mint Handrásék az ipad rajton, hogy felmérik, hogy melyik sorbanállónak milyen modell kell. Ha nem nézik, akkor gondolhatják, hogy a 300-iknak majd olyan kell, ami éppen marad… 🙁

  92. Tényleg elfogytak a 64GBosak? most indultam volna a sorba értük… :S

  93. Valaki akki sorban áll meg tudja mondani, hogy kb hányan vagytok? 4-5 között érdemes még odamenni?

  94. Kb. 150-en vagyunk, a Mammut II.-ben a Librinél lévő mozgólépcsőig áll a sor…
    Illetve ül…

  95. És 64esre van még esély? mert szifon live szerint elfogyott!

  96. Hát akkor biztos. Igazság szerint no info. A T-mobile hostessei csak álldogálnak…

  97. Annyira vicces, ahogy szinte össznépi “vonatoznak” a sorban…. 😀
    Jók a képek a live oldalon!

  98. Egy hostess írja össze, hog ki mit kér, milyen előfizuval, stb. Ez alapján kapunk majd karszalagot. Sorszámot majd 23h után…

  99. Holnap nem fogtok tudni t-pontban telefont venni.
    Csak webshopos előrendelés max. Aki szeretne annak csak a mammut.

  100. t-nél webshopból 16-osat lehet még rendelni (nem előrendelni)
    100 db van még kb. elsősorban fehér

  101. Azért az irtó ciki, hogy 32GB-os modellt nem lehet venni… A 16GB semmire se elég, a 64GB-os modell baromi drága. Milyen jó lenne, ha az Apple nem lenne ilyen kapzsi, és elérhetővé tenné a microSD memóriabővítést!!! Mert ez így gyalázat…

  102. @Bencissimo:

    Pont ezert individuum mindeni, szepen eldonti mennyire erzi magat “meggyalazva” oszt vagy vesz vagy nem. En nem lattam fegyveres apple embereket akik odakisertek a kasszahoz az emberkeket…


Add a Comment