fbpx Skip to content

Szeptember 27-én, azaz 9 nap múlva a disznók betámadják az App Store-t, és most végre lehull a lepel a világuralmi céljaikról, és minden, ami eddig hétpecsétes titok volt, most kiderül!

Első szabály: már nem csak a madarak tudnak repülni! Innentől kezdve pedig a határ a csillagos ég. Persze kedvenc antihős malackáink nem növesztenek szárnyakat, hisz minden ilyen fajta genetikai módosítást levédett a Red Bull, hanem jó mérnökökhöz híven építkezni fognak.

Úgy látszik, a Rovio-nál MacGyver a népi hős, és fényképe bekeretezve ott lóg minden menedzser irodájában, hisz míg az Amazing Alex-ben még csak feszegették a kreatív építkezés határait (és Alex haja se véletlen) addig itt teljesen ledöntik. Itt tényleg csak a saját fantáziánk állhat az utunkba… Már legalábbis egy darabig.

A feladatunk az lesz, hogy az előre meghatározott kockamátrixba (3*5, 4*7 stb..) összepakoljuk a járművünket, beültessük a helyi sertésállományt és már indulhat is a móka. Tehát ismét sikerült a Rovio-nak kitalálnia egy olyan játékmechanizmust, ami semmihez nem hasonlít, és még azok is izomból tölteni fogják, akik már unták a az eddigi sorozatokat.

Árképzés szinte biztos marad a helyén, tehát 0,79€-s és 2,39€-s (HD) áron töltögethetünk majd. Mi kellhet még? Egy jó videó!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0aBivBq8avw]

Aztán ha már Angry Birds, talán emlékeztek még az alábbi képre, amit annak idején a facebook oldalunkra mi is kitettünk:

Ez a kép a azóta 833 lájkot, és 190 megosztást kapott nálunk. Most a kép készítője, Bozsik Laci kérte a segítségünket abban, hogy a közönségszavazat díját megnyerhesse vele, ugyanis a kép kikerült az ide ARC kiállításra.

Bozsik Laci vagyok, szeretnék egy kéréssel hozzátok fordulni: Tavaly év végén az oldalatok megosztotta az Angry Birds Parlament kreatívomat, remélem emlékeztek rá. Nem tudtam róla, de hálásan köszönöm mert nagy érdeklődéssel fogadták Nálatok. Ez az Angry Birds Parlament kép kikerült az idei ARC plakátkiállításra, nem tudom volt e vagy van e infótok róla, és célom megnyerni a közönség szavazat díjat. Mivel anno láttam Facebook oldalatokon, hogy nagyon sokan pozitívan vették ezt a képet, szeretném ha segítenétek egy újabb poszttal.

Szavazni szerencsére nagyon egyszerű, mindössze az alábbi oldalon kell a kép alatt nyomni egy lájkot, tehát nem kell külön regisztrálni, vagy alkalmazást engedélyezni hozzá, semmit, csak kattintani egyet. Szavazni szeptember végéig tudtok:

Jó kedvvel, bőséggel – Bozsik László munkája

Hajrá Laci! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. hú ez a parlament tele disznókkal igen találó 😀
    furcsa, hogy így elterjedhetett

  2. először azthittem, hogy valami vicclap kép

  3. :DD


Add a Comment