fbpx Skip to content

Egy újabb gyöngyszem jelent meg az App Store-ban, ami még nincs egy hete sem, hogy debütált volna, viszont az eddigi értékelések alapján az 5 csillagos játékok közé szeretne betörni és hatalmas rajongótábort szerezni magának. A Nyan Cat mizéria után egy újabb mém léphet be a köztudatba, Fart Cat, a szellentős macska, aki Nyan Cat népszerűségére tör. Szivárvány helyett ő bélgázt bocsájt ki magából, amivel a körülötte lévőket próbálja elkábítani, és erre azért van szükség, mert irtózik a gazdája simogatásától és így próbálja távol tartani magát tőle.

A játékmenet egyszerű, a cél az, hogy megetessük a macskánkat minél hamarabb és megteljen a pocakja, mielőtt a gazdi keze elérne minket, és képes legyen a “nagy durrantásra”, elűzve ezzel minenkit. Macskánk gondol egy ételre, és nekünk pedig azt az ételt kell eljuttatni hozzá, viszont csak azt az ételt fogadja el, amire gondolt. Összesen 5 kaja van az étlapon: a konzerv, a hal, a palacsinta, a hamburger és a sajt, viszont van egy jóker is, az egér, amit bármikor elfogad, így vészhelyzet esetén őt bedobhatjuk, sőt még bónusz is jár érte.

A jobb oldali tábla mutatja, hogy összesen hány étel van még hátra, mielőtt szellentene egy hatalmasat. Az ételeket folyamatosan adagolhatjuk neki, ha viszont olyan ételt kér, ami az alsó 5 tányéron nincs rajta, akkor elég megnyomnunk a hasát és ilyenkor pukkant egy kicsit és a tányérok is lecserélődnek. Viszont ezzel még nem tudjuk elriasztani a gazdit, csupán akkor, ha a jobb oldali táblán elfogy a szám. Ha sikerül teljesíteni egy szintet, akkor jön a következő, persze egyre több adag kajával, amit el kell fogyasztania és addig megy a játék, míg el nem kapnak minket és kezdődhet az egész elölről. Összegezve az egészet, egy újabb beteg játékról van szó, ami végül is leköt minket pár percre. 😀

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=x5hwH70qEaQ]

[appstore id=”555347022″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Ááá.. Ne már, hogy fizetős.. :/ Mindíg jókat írtok, csak én nem szoktam fizetős cuccokat venni! De mind1.

  2. @totyo100: Gondolom földhöz vágna az a 230Ft. Kenyérre telik még?

  3. Akinek apple cucca van az nem akadhat fenn azon hogy valami nem free 🙂
    Igaz mindent nem érdemes megvenni , mint pl.: ezt az agyament marhaságot , de igen is kell nem csak free appokat leszedni. Bár ez a privat véleményem 🙂

  4. Minden app free 🙂 Ezt is mindjárt letöltöm.

    Viszont azért kíváncsi vagyok, honnan veszi a cikkíró ezt a “nyan cat népszerüségére tör” dolgot…. gondolom ez csak azért lett leírva, hogy a szivárvány – szellentés-es mondatot leírhassa 😛

  5. @littlezoe: Csak viccből írtam. 😀

  6. Nem, nem vagna foldhoz, csak a szuleim nem engedik a fizetoset. Gondolom ez senkinek nem jutott eszebe eloszor, pedig meg kep is van rolam. De azert koszi, hogy hozzaszoltatok! 🙂

  7. @totyo100: Tehát a szüleid nem engedik a 2-300Ft-os alkalmazásokat, de a zsebedbe raktak egy 1-200.000Ft-os telefont.
    Kíváncsi lennék, hogy mivel foglalkoznak, és nekik hogy tetszene ha elvárnák, hogy ingyen dolgozzanak… Érdemes lenne néha belegondolni, hogy az alkalmazások fejlesztése mögött (most nem feltétlen erről beszélek, inkább általánosságban) több 10-100 munkaóra áll, és talán azért kérnek pénzt érte, mert szeretnének a munkájukból meégélni.

  8. @DetoX: én nem láttam olyat, hogy azt írta volna, hogy akkor inkább letölti feltörve, hanem csak azt, hogy fizetős appokat nem engednek meg neki. ebben az esetben meg kvázi tökmindegy, hogy a fejlesztő mennyit dolgozott vele, hiszen nem lopja el. persze lehet, én értem félre.

  9. Na kipróbáltam a játékot… 5 perc múlva töröltem is.

    Elöször még egy fokig vicces a hajókürt, de a másodikra már unalmas és zavaró, az alkalmazás lehallkítására okot adó.

    Maga a játék nagyon hamar unalmas lesz… a macska nem túl gyakran változtatja a kívánságait, pedig azt hittem minden etetésnél újat kér… de nem.

    Lényegében szólva ez a játék nem ér meg 300 forintot se.

  10. @DetoX: Tudod, a szüleim a 0,79€ meg a 15€-s játékokat/alkalmazásokat sem engedik. Ha nem létfontosságú, akkor nem kell megvenni. Egyszer kikönyörögtem az iPhotot, és azt a saját pénzemből vettem. Nem Ők adták rá a pénzt! És ahogy @Jadeye mondja, nem töltöm le törve az alkalmazásokat.
    A telefon pedig nem 1-200,000 forint volt. Csak 12000. (tizenkettőezer). Apukám céges előfizetésével. Szóval erről is akkor ennyit. Nem kell egyből oltogatni az embert! Köszönöm!

  11. Törd fel, aztán szedj le, amit akarsz.
    Én sem akarom a szüleim pénzét ilyen felesleges dolgokra költeni. Majd ha egyszer talán lesz saját fizetésem, akkor majd megtehetem, hogy egyáltalán fel sem töröm.

  12. @VIP: 🙂

    (Egyébként nem is tudtam, hogy ilyen sok fiatal van itt. Mármint 18 alatt. (És ez a kettő (VIP, meg én) már soknak számít))

  13. haha jónak tűnik:D

  14. nem vagyok már pont 18 alatt, de egy ideig még (szerencsére) nem kell dolgoznom. És így az egyetemen is azért még mindig van és lesz jobb helyük azoknak a pár száz forintoknak, mert az ingyen sör naaagyon ritka…

  15. VIp: értelek azthiszem! 🙂


Add a Comment