fbpx Skip to content

A napokban jelent meg a Clear Online fejlesztésében egy, a magyar magazinpiacon eddig méltatlanul elhanyagolt szegmensnek szánt, kifejezetten iPadre optimalizált kiadvány, a Családapa Magazin.

A Családapa Magazin (CSM) egy havi életmód magazin aktív, sikeres, optimista családapáknak, akik kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokat, egészséges életet és biztonságos jövőt szeretnének a családjuknak, és mindemellett érdeklődnek az új technológiák, a sportok és más aktív szabadidős tevékenységek iránt.

Sipos Ottó, a Családapa Magazin főszerkesztője elmondta, hogy az új iPad magazin nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy segítséget nyújtson az apáknak, akik képesek voltak megszerezni az imádott nő szívét és felelős döntésükkel családot alapítottak, hogy még jobban helyt tudjanak állni a munkában, a családban – mint apák és mint férjek. A Newsstandben elérhető lapban nem csak saját cikkekkel, videókkal találkozhatsz, hanem hazai bloggerek, társszerzők izgalmas, különleges témákról szóló írásai is színesítik a tartalmat szórakoztató, látványos formában.

 

A havonta megjelenő lapszámok mellett máris előkészítés alatt áll a kiadónál több, speciális különszám, ami ugyanebben, a CSM Magazin alkalmazásban lesz majd elérhető.

iPad magazin már az iPad Minire hangolva

Akár igaz, akár nem, hogy közeleg az iPad Mini, a fejlesztők már most szem előtt tartották, hogy eggyel kisebb eszközön is jól olvasható, jól kezelhető legyen a magazin, ellentétben sok más, a piacon lévő magazinnal, újsággal, ahol az offline magazint egy az egyben rakták át alig olvasható iPad változatra.

A CSM Magazin alkalmazás letölthető az App Store-ból, ahol jelenleg mind a Családapa Magazin első számához, mind a havi “előfizetéshez” ingyenesen juthatsz hozzá!

[appstore id=”549675884″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment