fbpx Skip to content

Ismét egy újabb magyar fejlesztést mutathatunk be nektek. Az App Store-ban eddig nem találkoztam magyar kutyás alkalmazással, így most a srácok ezt a réteget is szeretnék lefedni. Szédelyi Ádám bemutatja nektek, miről is szól a fejlesztésük:

Sziasztok!

Most jelent meg legújabb alkalmazásunk az App Store-ban, a Kutya Menedzser. Azoknak az olvasóknak szeretnénk figyelmébe ajánlani, akiknek vagy már van kutyájuk, vagy a jövőben terveznek kutyatulajdonosok lenni.

 

Az app segítséget nyújt az egyik legnehezebb feladatban, a helyes név kiválasztásában. A varázslónak megadhatjuk a saját szempontjainkat, amik alapján aztán javasolni fogja nekünk, hogyan nevezzük el a kedvencünket. Lehetőség van persze a teljes adatbázisunk böngészésére is, vagy akár a készülék megrázásával véletlen neveket is láthatunk. A legjobban tetsző neveket egy érintéssel elmenthetjük, és így később is könnyen visszatalálunk hozzájuk.

 

A napló funkcióval a kutyussal már rendelkező felhasználóknak szerettünk volna kedvezni. Itt lehetőség van fényképeket készíteni, és azokat rendezetten tárolni, így nem kell többé a telefon galériájában a szétszórt fényképek között keresgélni.

Kutyabarátok, eljött a ti időtök! Az alkalmazás elérhető az App Store-ból:

[appstore id=”547614496″ country=”HU” style=”custombox1″]

Az olvasóknak az alábbi 3 promókódot szeretnénk felajánlani:

  • 9AH9E3P7P69K
  • 9HJKNFAKJEL6
  • TMFYY6M76WA7

Kérlek értékeljétek az App Store-ban az Appot, és mondjátok el mivel szeretnétek bővíteni, ez már csak rajtatok áll!

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Sajnos a kódok már nem működnek 🙁
    Szívesen teszteltem volna az alkalmazást, de lassú voltam… Egy tapasztalatot írjanak akik letöltötték, hogy milyen az app! Remélem “kutyafanok” vitték az ingyenest 🙂

  2. Tahó paraszt honfitársaimnak üzenném hogy jobb helyeken ilyenkor ba szokás köhögni hogy melyik kódot használtad el, majd megköszönni a lehetőséget!
    De én a nevetekbe is megköszönöm szépen.
    Igaz, én a fejlesztők helyében ingyen adnám az appot és pro funkciókért vagy időkorlát feloldásáért kérnék el 0,79-et mert így 10-ed annyi felhasználójuk se lesz, profitjuk meg főleg nem. Talán az angol verzióból lesz, amit a fene tudja miért szeparáltak külön….

  3. Nagyon szépen fogalmaztad meg a gondolatot, ami bennem is felbukkant 🙂

  4. jobb a pr mint az apps… 🙁


Add a Comment