fbpx Skip to content

Megkapta legújabb frissítését az idén 55. születésnapját ünneplő Füles keresztrejtvény iOS-es verziója, amiben végre hasznosíthatjuk facebook-os ismerőseinket egy igazán nemes cél érdekében.

A cél pedig a lehető legtöbb pont összegyűjtése lesz, és hogy mi legyünk minden rejtvény megfejtői dobogójának a tetején!

Nézzük is az új funkciókat, mert itt jönnek csak az izgalmak. Az első a már említett segítségkérés, ami teljesen frankóra sikerült, a sok “ezmegki” ismerőssel megáldott játékosoknak főleg, hiszen az app kultúrált formában kirakja a falunkra azt a kérdést, amivel bajban vagyunk és utána nincs más dolgunk, mint várni a trollokat, akik egy kis kioktatás mellett a helyes megfejtéssel is gazdagabbá tesznek minket. Tisztelet a kivételnek persze.

De ha nincsenek ilyen barátaink, mert csak kamu accokkal vagyunk körbevéve, akkor sincs baj, hiszen a frissítésben kapunk 2, azaz két darab segítséget ingyen (jól osszuk be), akiknek pedig kevés lenne, azoknak megsúgom, hogy vásárolni is lehet majd ezeket a segítség-csomagokat.

Végül pedig az új rendszer! Mostantól sokkal igazságosabban pontoz a kis szamár, nem elég jó időt futni, produkálni is kell, így a végső eredményünket a megfejtési idő mellett már a kitöltöttségi szint is meghatározza. Mivel is lehetne még feldobni ezt a remek hírt? Megvan! Mindezzel egyidőben megjelent a Poénvadászat 6. is, szóval frissítésre/letöltésre fel, hiszen továbbra is az első csomag ingyenes, utána pedig garantált a függőség! :)

[appstore id=”491300663″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment